Šamaranje u kancelariji povećava motivaciju na poslu

Šamaranje koje je raspametilo mene i moju koleginicu desilo u u kancelariji. Namerno sam tako počeo da vas zbunim. Niko nas nije maltretirao. Pojebali smo se grubo.  

Čini mi se da nikada lakše nisam dobio seks. Poslao sam joj poruku da tog dana obuče na posao najkraću suknju koju ima. Napisao sam joj i da se uslika da vidim da li je to dobro. Pitala me je kako to mislim da se slika. Ona voli da iznenađuje. Zaista, ona je stalno iznenađivala svojom pojavom, šokantnim komentarima i oblačenjem. Bila je potpuno izgubljena u prostoru i vremenu. Tako je i izgledala. Sitna, ružnjikava i dosadna matora devojka, nije bila toliko zanimljiva koliko je bila šokantna. Primetio sam da se loži na mene, pa sam je malo zajebavao. Izgleda da se ozbiljno primila.

Zgodna tamnoputa mršavica sedi na radnoj stolici i masturbira

Šamaranje je uvek lični izbor 

Prvo iznenađenje bilo je kada mi je stigla prva fotografija. Sedela je na wc šolji u nekom kafiću i nabija prste u pičku. Nisam joj rekao da sam se šalio, ali dopala mi se ideja da veruje da sam ozbiljan. Stvarno me je iznenadila. Sledeća fotografija je bila kako lagano zadiže suknjicu na ulici tako da se gotovo vidi njena obrijana pičkica. Prepoznao sam ulicu. Bila je na pešačkom prelazu ispred firme. Zatim, stigla mi je fotografija iz lifta firme sa zadignutom suknjicom. Imala je čipkane crvene tange i prilično dobru guzu. Bez odeće je izgledala mnogo lepše. Još uvek sam gledao u fotku kada je ušla u kancelariju. Pozdravila nas je širokim osmehom.

Radili smo u open space kancelariji. Bilo nas je oko desetak. Sela je na svoje mesto preko puta mene. Gledala me je pravo u oči. Raširila je noge. Ovog puta nije imala gaćice. Perverznjakuša. Poludeo sam. Iako me nije privlačila, bilo je nemoguće ne poželeti žestoko tucanje sa tako perverznom ludačom. Poslao sam joj sms.

–        Šta radiš to, kurvo? Jesam li ti dozvolio da mi šalješ ovakve fotografije? Je li, droljetino?

Pročitala je poruku potpuno hladno, bez ijedne reakcije. Isto tako je i odgovorila:

–        Mnogo sam napaljena, pa nisam ni pitala.

–        Sada ćeš morati da nastaviš da te ne bih išamarao.

–        Može i jedno i drugo.

Da li je bila realna? Kakva ludača. Svidelo joj se čak i šamaranje.

–        Ti si luda, ali sviđa mi se ovo.

–        Još sam luđa nego što misliš.

Na trenutak mi je palo na pamet da i ona mene zajebava. Kada sam pogledao u njeno malo, ružno lice kako me gleda ispod onih ogromnih naočara ipak nisam mogao da poverujem u to.

Šamaranje joj je bilo potrebno da se osvesti

Skupila je noge i na duže vreme se posvetila svom poslu. Bila je zaista ambiciozna. To joj je ipak bilo važnije od seksa. Povremeno bi me pogledala pohotno čisto da me podseti da je tu. Povremeno je i širila noge kako bi me vratila u agoniju. Radio sam prihode toga dana i prilično me je dekocentrisala. Možda je to i želela. Išla je par puta do wc-a i nije mi ništa slala. Već sam bio zbunjen. Vrhunac je bio kada je na pauzi otvorila bananu gledajući me u oči. Kurac više nije mogao da mi se spusti. Taman bi me zapostavila na kratko, opet bi se setila da me provocira. Kurac se umorio od šokova i ostao je ukopan u mestu. Zamišljao sam je golu. Za mene je gola hodala po kancelariji. Skinula je naočare i masirala svoj klitoris. Nisam mogao da povratim razum.

Krenuo sam na pauzu kako bih se rashladio. Krenula je za mnom. Sišli smo niz stepenice i nastavili da hodamo hodnikom. Pitao sam se šta li smera. Usporila je korak. Bila mi je gotovo do grudi kako je bila sitna. Nisam skretao pogled sa njene slatke male guze koja je izvirivala ispod kratke suknje. Gore je imala košulju bele boje i dubok dekolte kojim se maksimalno podigla sise. Njen taman ten je u mraku hodnika izgledao još privlačnije. Duge preplanule noge na visokim štiklama mamile su me da je lupim po guzi. Udario bih malo jače, da čujem jauk njenog promuklog glasa. Kada sam bio nadomak toga, zastala je. Otvorila je vrata od sale za sastanke. Pružila mi je ruku.

Ušli smo unutra. Zaključala je vrata. Želela je šamaranje. Uhvatio sam je jednom rukom za kosu, a drugom oko vrata blago je stežući. Jezikom sam joj prešao preko usana.

–        Ti si mala, prljava kurvica.

Šamaranje guze zgodne mršavice od strane starijeg kolege

Čerečio sam je kao po kazni

Gledala me je svojim sitnim, bezobraznim očima ispod ogromnih naočara. Koliko je samo bila ružna. Ni ta pomisao mi nije spustila kurac. Punila ga je ceo dan. Morao sam da ga istresem u nju. Nisam mogao da je poljubim. Ugrizao sam je za obraze. Krenula je usnama ka mojima, ali i njih sam ugrizao. Naglim pokretom sam joj pokidao dugmiće na košulji. Brus joj se otkopčavao spreda, pa je i ta obaveza bila laka. Iznenadio sam se kako ima lepe grudi. Prirodne trojke prosule su se po mojim grudima.

–        Droljetino jedna!

Izgovorio sam besno što me je navukla na jebačinu i napaljen do srži i poprskao sam je pljuvačkom po sisama. Nasmejala se. Ja sam se oduševio prizorom. Sve je na njoj bilo nekako lepo upakovano u minijaturno telo. Čak joj je i lice bilo simpatično ružno. Suknjica je bila na lastiš. Samo je spala. Ostala je samo u štiklama i rastrzanoj košujli sa podvezicama.

Okrenuo sam je leđima da joj vidim guzu. Bila je taman za moju šaku, kao i sisa. Udario sam je napokon onako jako kako sam zamislio. Jauknula je svojim promuklim glasom. Šamaranje je počelo. Prvo je to uradila ona. Zatim sam to uradio ja. Domino. Naravno, nežno, kako dolikuje. Iako me je nervirala toliko da je provocirala ludačko šamaranje u meni. Naslonio sam je na sto.

–        Raširi noge, droljo!

Uradila je to. Nisam ni prešao rukom po njenoj pički da vidim koliko je vlažna. Ciljao sam pravo na rupu. Podigao sam je svojim kurcem tako da je jedva prstima dodirivala pod. Bila je celim telom na mom kurcu. Otresao sam je. Nije mogao da uđe ceo, ali to mi je bio poseban izazov da guram još jače. Lagano se naguzila, izbacujući guzu prema meni, koliko je mogla. Imala je lepi, malo ružičasti čmar.

Pristala je na sve rupe, sokove i šamare 

Pokušavao sam da iskuliram misao da joj sa ovolikom kurčinom bušim taj malešni čmar. On me je dozivao tako da je gotovo vrištao. Morao sam to da uradim. Ušao sam donekle. Stegla je guzu. Nije htela da me pusti. Pokušao sam još dva puta. Ušao je donekle, ali bio je prilično suv. Pljunuo sam na njega. Otimala se. Okrenuo sam je ka sebi. Gledala me je svojom bezobraznom facom. Pljunuo sam joj na usne i razmazao joj pljuvačku po ustima. Udarila me je tako da sam se okrenuo na stranu.

–        Kurvetino! Nisi svesna šta te čeka!

Spustio sam je na kolena. To joj nije smetalo. Oberučke ga je prihvatila. Progutala je svih 25 cm kurčine. Morao sam to da iskoristim. Krenuo sam da ga otresam u njena usta. Popila je sve moje sokove. Krljkljala je i balavila ga je nemoćno. Izvadio sam ga i pustio je da dođe do daha, a zatim sam uradio isto. Jebao sam je divljački u usta čupajući je za kosu.

–        Dobro ti to radiš. Da vidimo još samo kako jašeš.

Legao sam na pod i pustio je da me zajaše.

–        Mešaj tom guzom da te vidim sada koliko si opasna!

Palilo je to. Tako je brzo skakala po njemu da sam jedva uspevao da je uhvatim za sise. Namerno sam joj širio noge da vidim dokle je spremna da ide. Dahtalala je kao hotlajn devojka. Podizala se sve više stežući svoju guzu kako bi izvukla spermu. Počelo je šamaranje u nizu. Nisam mogao da dođem do reči. Gurnuo sam je sa mene. Uhvatio sam je za kosu, podigao do kurca i svršio u njena usta jako. Nikada tako nisam svršio. Mlazevi sperme su padali na njeno lice, kosu, usta i spuštali su se niz njeno telo. Naočare su joj bile potpuno bele.

Tamnoputa mršavica skače po kurcu kolege dok je on drži za sisu

Vrag je odneo šalu

Očistila se ubrusima sa stola i obukla je suknju. Košulju je, onako poderanu nekako vezala oko struka. Sve vreme je ćutala. Okrenuli smo se oko sebe da vidimo da li smo sve očistili. Krenuli smo ka vratima. Jedva je hodala.

–        Ko bi rekao da si toliko opasna.

–        Svidelo ti se, znači.

–        Još uvek ne mogu da se osvestim…A ti?

–        Tek ćeš uživati…ovo je samo početak.

Malo sam se zabrinuo zbog te rečenice. Požurila je i otvorila vrata. Nisam stigao da je pitam na šta misli. Ušli smo u kancelariju. Seli smo da radimo. Odjednom sam na stolu video gomilu papira. Iza njih stajala je ona. Rekla je da završim to do sutra. Izgleda da je želela još jedno ozbiljno šamaranje. Palo je njih nekoliko dok nije našla novu žrtvu.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top