Uputstvo

Kako da pozovete hotlajn?

Da biste koristili naše usluge i pričali kada god vi to poželite sa matorkama, potrebno je ste IZ SRBIJE (za sada je usluga omogućena samo korisnicima iz Srbije!) i da imate fiksni ili mobilni telefon sa MTS ili A1 mreže. Ostale mobilne mreže još uvek nisu podržane.

Pozovite već poznati broj 0906/450-001 i kada se veza uspostavi govorni automat će vam omogućiti da izaberete neku od matorki sa kojima želite da pričate. Unesite šifru pritiskom na taster na telefonu i dobićete ženu koju ste tražili.

Sa njima naravno možete o svemu da pričate i da vodite hotlajn razgovore! Tu su zbog vas, nemojte da se stidite, tražite od njih šta god želite!

Cena razgovora je 120 RSD sa uračunatim porezom za minut razgovora, nebitno da li zovete sa fiksne ili mobilne (MTS i A1) mreže! Razgovor se naravno plaća putem telefonskog računa na kraju meseca.

Uslovi korišćenja

Servis je namenjen isključivo punoletnim korisnicima! Korišćenjem servisa korisnik potvrđuje da ima najmanje 18 godina, da je pročitao i razumeo uslove korišćenja i da ih u potpunosti i neuslovljeno prihvata.

Cena poziva na broj 0906/450-001 je 120 RSD/min sa PDV-om.

Ovaj servis je isključivo zabavnog karaktera i svi podaci objavljeni na sajtu (fotografije, opisi, lični podaci), kao i podaci dobijeni prilikom razgovora sa animatorima ne moraju biti tačni.

Sa korisnicima hotlajna razgovaraju operateri koji nisu obavezni da otkrivaju svoje lične podatke, ne smeju pristati na ostvarivanje ličnih kontakata i mogu da koriste više različitih nadimaka u okviru servisa.

Korisnici servisa se obavezuju da će poštovati pravila korišćenja servisa, prema kojima se zabranjuje:

  • Svako kršenje autorskih prava ili bilo kojih prava definisanih zakonom,
  • Svako širenje informacija i poruka koji krše bilo koje zakonske odredbe,
  • Pokušaji uznemiravanja ili vređanja putem hotlajna,
  • Javno publikovanje hotlajn razgovora,
  • Svaki pokušaj širenja rasne i verske netrpeljivosti.

Pozivom na broj, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka ili poziva reklamnog karaktera od strane pružaoca usluge.

Korisnici, kao i operateri, ni u kom slučaju nisu u obavezi da daju svoje lične podatke ili da se tačno predstave.

Korišćenjem usluga hotlajn servisa, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane pružaoca usluge.

Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani fiksnih i mobilnih operatera, kao ni za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija, odnosno korišćenjem pogrešnih i nepotpunih informacija, u osnovi su isključeni, ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku.

RADNO VREME

Svakog Dana 

24H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top