Dominacija dušu uzima i iza sebe ni kap sperme ne ostavlja

Dominacija žene u seksu je posebna priča. Ne postoji muškarac koji neće reći da je opčinjen domino damama. Postoji nešto posebno u osećaju straha koji žena može stvoriti u muškarcu. Strah od žene je konstantan. Žena može muškarca izbaciti iz takta i ravnoteže u svakom trenutku. Može ga otkriti u svakoj laži, zavesti do bola, šutnuti kao poslednjeg šupka. Može mu uzeti dušu. Muškarac, koji stalno strepi pred ženom, poseban strah ima kada žena uzme njegov kurac u ruke. Tada zna da mu može uraditi sve što poželi. Ja sam uživao u tom strahu. Iz tog razloga, ložio sam se na dominantne žene koje ne prezaju ni od čega. Posebno matorke.

Kada kažem domino dame, mislim na karakter, ali pre svega na seks. Karakter nije uvek pokazatelj njenih seksualnih sklonosti. Dominacija je uvek faktor iznenađenja. Nekada žene za koje nikada ne biste rekli da u sebi imaju tu crtu poseduju neverovatno prljavu maštu. Shvatio sam to na najgori način. Upropastila me je žena za koju nikada u životu ne bih rekao da u sebi ima tu crtu.

Dominantna crnka zateže crni kaiš oko vrata

Dominacija vreba iza svakog ćoška

Bila je sasvim obična devojka duge crne kose i lepih, svetlih očiju, nižeg rasta. Imala je manje grudi, ali prelepu guzu koju je uvek isticala. Telo joj je bilo kao vajano. Bila je obrazovana i lepo se izražavala. Čuo sam da je na doktoratu. Izgledala je kao devojka za primer. Po liku bi se čak reklo i da je pomalo naivna. Dominacija nije bila njen fah.

Izašli smo jednom u klub sa zajedničkim društvom gde smo se malo više družili. Pričali smo cele večeri i poljubili smo se. Bila je strastvenija nego što je izgledala. Međutim, nije mi se ništa posebno dopala. Iskreno, mislio sam da je pojebem i iskuliram. Jurio sam mnogo jače ribe. Kada sam je ispratio do taksija, nastavio sam da švrljam po klubu. Pojebao sam jednu sisatu crvenokosu u wc-u. Dogovorili smo se da jebanje nastavimo i sutradan.

Međutim, sutradan me je pozvala crnokosa devojka sa kojom sam se ljubio. Malo sam se iznenadio, nije delovala kao tip koji se prvi javlja. Rekla je da bi volela da se vidimo. Imao sam zakazan seks sa crvenokosom, ali pomislio sam da bi mogao da popijem kafu sa njom. Ko zna, možda mi se posreći da se ovih dana pojebem i sa njom. Nisam bio neki lepotan ni preterano obdaren, ali sam bio nezasit. Mogao sam da jebem sto puta u danu. Moje strasti se nikada nisu gasile.

Malo sam se iznenadio kada mi je stigla njena poruka. Pitala je da dođem do nje ako sam slobodan, jer je mrzi da se sprema da izlazi. Znao sam da bi mogao da pojebem obe u istom danu, ali opet me je iznenadila. Da li sam je pogrešno procenio? Svakako, vredelo je videti šta se dešava. Dala mi je adresu i uputio sam se tamo.

Dominacija je opasna stvar u ženskim rukama

Popeo se na jedanaesti sprat solitera u kojem je živela. Zgrada je bila stara i delovala je pomalo zastrašujuće. Niko se nije čuo ni na jednom spratu. Bilo mi je interesantno da je soliter tako prazan, ali nisam se cimao. Zašto bih? Pozvonio sam na vrata i ona mi je odmah otvorila. Imala je na sebi neki drugački crni kimono. Primetio sam da je lepša na normalnoj svetlosti. U klubu je bilo previše zagušljivo i mračno. Primila me je u dnevni boravak i ugostila me kafom i pićem. Ništa nije bilo čudno. Do jedne rečenice.

–        Nadam se da te ona crvenokosa sinoć nije umorila.

Gledala me je pravo u oči. Smrzao sam se. Pomislio sam na trenutak da je neki psiho i da je utripovala da smo zajedno. Rekao sam joj da mi je krivo što je ispalo tako bezveze, ali mi smo se samo poljubili, nemamo ništa zajedničko. Nasmejala se na to i prekrstila noge. Izvirio je neki čudan kostim ispod kimono-a. Primetio sam da na nogama ima sajberke sa visokom štiklom.

–        Ne brini, ne ganjam te. Nego volela bih da si neiživljen i pun danas.

Naježio sam se. Mogu da se zakunem da mi se tada nakostrešila svaka dlaka na telu. Nisam znao šta da odgovorim, pa je ona nastavila:

–        Hoćeš da kažeš da nisi hteo da me pojebeš?

Nisam imao šta da izgubim. Bio sam iskren.

–        Hteo sam. I dalje to hoću. Iznenadila si me pitanjem.

Na to je ustala i spustila čašu na stočić ispred nas. Pogledala me je kao da preti. Rekla je:

–        Iznenađenja te tek čekaju.

Skinula je kimono. Ispod njega je imala kožni sajber kostim. Bila je mnogo zgodnija nego što je izgledala i imala je nekoliko tetovaža. Kakva dominacija, pomislio sam.

Lepa crnka sa svetlim očima u domino kožnom kostimu

Dominacija od žene sa nevinim licem i pičkom

Kimono je pao na pod. Podigla je nogu i gurnula me je štiklom na naslon od kreveta. Između grudi mi je ostao crveni trag od štikle. Prišla mi je i polizala ga je. Iz kutije na stolu izvukla je crnu maramu i selotejp. Zalepila mi ga je preko usta. Osećaj je bio malo ponižavajući, ali nisam hteo da prekinem igru. Ipak mi je dominacija bila fetiš. Zatim je uzela maramu. Ruke su mi još uvek bile slobodne. Stavila ih je na svoju guzu. Sela je na njega i krenula da se trlja. Nije imala gaćice. Pička joj je bila potpuno dlakava. Osetio sam kako vlaži.

Dahtala je i trljala se kao da ja nisam tu. Bilo je zadovoljstvo gledati je. Ko bi rekao da devojčica nevinog izgleda može biti tako seksi na mom kurcu. Bila je čak jedna od najlepših žena koje sam imao. Kada se dovoljno zagrejala i ovlažila, vezala mi je oči. Ruke su mi i dalje bile na njenoj guzi. Stezao sam je sve jače u skladu sa ritmom kojim se trljala. Dopala mi se ova dominacija. Tada je izvukla treću stvar iz kutije. Bio je to konopac. Vezala bi je ruke spreda i obgrlila se njime. Uhvatila mi je kurac obema rukama. Drkala ga je nežno. Onda se sagla i uvukla oba jaja u svoja usta dok je drkala. Nije ga uzimala u usta.

Osetio sam kako se pridiže. Njeni vreli sokovi kapali su po glaviću. Htela je da sedne na njega. Bila je spora. Pitao sam se šta želi. Kada je sela, bila je potpuno zatvorena. Pitao sam se da li je moguće da je tako uska? U jednom trenutku me je uhvatila za ramena i snažno se nabola na njega. Osetio sam kako je nešto puklo. Ladno je bila nevina.

Zatvorenih očiju prošao sam kroz raj i pakao

Osetio sam kako joj pička još više vlaži i postaje toplija. Moguće da je to bila krv. Nisam mogao da vidim. Prokleta ludača, o svemu je mislila. Znala je da sam sve skontao, ali je ćutala i dahtala kao da ne postojim. Nastavila je polako da se nabada na njega dok nije naučila igru. Onda joj je sve postalo ravno. Bila je sve brža i luđa. Gotovo me je jahala. Počela je da me čupa i šamara prilično jako. Puštao sam glas, ali nije me registrovala. Nisam znao da će me tako iskoristiti.

Kurac mi je bio kao stena, bez obzira na sve to. Osećao sam se kao da je stvarno od kamena. Što sam manje osećao telo, njega sam osećao sve više. Svaki nerv u telu je putovao ka njemu. Orgazam je brzo naišao, kao vulkan. Nije se obazirala na njega. Nastavila je da skače po njemu. Svršavao sam dok ga je jahala. Nije mogao da prestane da svršava jer ga je sve vreme dražila još više. Kada sam završio, zaustavila se i ona. Nisam mogao da vidim, ali osećao sam da mi se kurac nije spustio. Izmigoljila se iz mog naručja. Uhvatila mi je da konopac i povukla za sobom. Negde smo išli. Osetio sam samo da me je gurnula na veliki, mekani krevet. Kada sam pao, okrenula me je na stomak. Ležao sam na vezanim rukama kojima sam obgrlio svoj kurac.

Nastupila je tišina. U meni je rastao strah od nepoznatog. Taj strah mi je ponovo podizao kurac u rukama. U jednom trenutku, osetio sam snaža bol. Udarila me je jako po guzi. Očigledno je uzela bič. Udarac je pekao, ali nije me povređivao. Bio je to bič sa više nežnih traka. Taj me je najviše palio. Udarala me je sporo, a zatim je usledila nova dominacija.

Dominacija žene sa kožnim rukavicama dok jaše muškarca

Budi pažljiv da ne prevariš domino damu

–        Crvenokosa ti se dakle više dopala!

Počela je da me udara i po leđima i po butinama sve brže i brže.

–        Smrade muški!

Buncao sam. Nije vredelo, nije ni želela da čuje odgovor. Nastavila je da me udara. Bol je polako prelazio u zadovoljstvo. Počeo sam da ga drkam vezanim rukama. Stegao sam guzu i primao udarce kao orgazme. Mislio sam da ću ponovo svršiti. Kada je to osetila, uzela je neko vrelo ulje i prosula ga po leđima i po guzi. Stresao sam se. Stegao sam guzu najjače do sad. Osetio sam mlaz sperme kako mi kupa ruke. Nisam mogao da smirim kurac.

Pitao sam se šta je sledeće. Već sam bio iznuren. Moj strah je postajao sve veći, u skladu sa njenim zadacima. Čulo se da je izašla iz sobe. Da li je otišla po žarač? Šta još nosi ova dominacija?

Ušla je u sobu. Povukla me je za noge. Sperma se razmazala po celom telu, osetio sam je na usnama. Nisam mogao da se pomerim. Osetio sam njenu ruku na svojoj guzi. Išla je ka mom čmaru. Zamrzao sam se. Stavila je jedan prst. Očigledno ga je namazala vazelinom. Zatim, stavila je dva prsta. Usledila je tišina. Nešto veliko krenulo je da ulazi u moj čmar. Kučka je uzela dildo. Sva sreća, pa ga je dobro podmazala, nije kočio. Nije me ni bolelo. Ipak, bio sam besan kao pas.

Krenuo sam da se migoljim. Kako li je tako jako vezala konopac. Ošamarila me je i okrenula me na leđa.

–        Sviđa ti se ovo? Je li đubre?

Mumlao sam.

–        Šta, žedan si?

Skinula mi je selotejp sa usana tako snažno da me je celo lice zapeklo. Taman sam hteo nešto da kažem, krenula je da mi sipa nešto u usta. Bio je to viski.

Luda žena najbrže raspameti

Nalivala me je viskijem, gušio sam se. Nekako sam okrenuo glavu na stranu. Zavrtelo mi se u glavi. Kakva ludača. Kakva dominacija.

–        Hoćeš li sada da me odvežeš?

Nasmejala se. Zarila mi je jezik u grlo.

–        Ako budeš dobar.

Prišla mi je sa leđa i gurnula me tako vezanog na pod. Nisam se povredio, ali video sam je u tri primerka. Viski je uzimao maha. Namestila me je da budem na kolenima. Prišla mi je odozgo. Uhvatila me je za bradu ogromnim crvenim noktima. Rekla je samo:

–        Liži!

Naslonio sam usne na njenu dlakavu pičku. Bio je mnogo sokova u njoj. Ipak sam joj skinuo mrak. Krenuo sam da je ližem. Podigla mi je glavu i ošamarila me dva puta.

–        Moraš to bolje!

Svu svoju snagu usmerio sam ka njenoj pici. Međutim, opet me je ošamarila i to još jače. Usledio je niz lizanja sa šamaranjem. Što je najgore, mene je to opet napalilo. Počeo je nenormalno da mi se diže. Alkohol je uzeo maha, pa sam ceo bio ošamućen. Bila mi je sve lepša pred očima. I ona i njena pica. Lizao sam je kao lud. Počela je da se grči i da steže guzu i noge. Ja sam ponovo uhvatio svoj kurac vezanim rukama. Drkao sam ga ludački. Uhvatila me je za kosu i još više ga pritisla uz picu.

–        Ne prestaj! To radi!

Bila je tako blizu, kao i ja. Osetio sam kako mi niz lice curi mala količina slatke sperme. Sa njom, potekao je urin. Lujka, toliko je svršila da nije mogla da se suzdrži. Sklonio sam glavu. Povukla je maramu i skinula mi povez sa očiju. Bila je sva čupava i otečena. Sperma joj je curila niz butine. Ja sam kurac i dalje držao vezanim rukama.

–        Nastavi!

Lepa crnka sa svetlim očima drži svoje gole grudi rukama

Nijednu ženu ne treba potcenjivati

Želela je da me gleda. Drkao sam ga polako, ali snažno. Sela je na krevet i gledala me bezobrazno. Zatim je ustala i prišla mi. Masirala je sise i prelazila rukom preko tela. Legla je na pod ispred mene. Polizala mi je preste obe vezane ruke. Zatim ga je uhvatila za jaja. Polizala ih je celom dužinom. Nastavio sam da drkam. Ošamarila me je. Orgazam je ovog puta samo iscureo. Izvukla je poslednje kapi iz mojih jaja. Primila je spermu jezikom i smejala se. Kada sam svršio, pao sam na pod. Prispavalo mi se.  Ova dominacija me je upropastila za sve žene.

Ona je otišla do kupatila i istuširala se. Čak je i večerala. Pustila me je da ležim vezan. Nisam se bunio. Želeo sam da se ponovo pojebemo. Međutim, kada je došla ponoć, odvezala me je i rekla da mogu da idem. Kučka je čekala da mi propadne sastanak sa crvenokosom. Pokupio sam se i otišao da je ne bih silovao. Zvao sam je nekoliko puta posle toga. Nikada mi se više nije javila. Ja je nikada nisam zaboravio. Kome god pripala, bila je moja. Od tada, kod žena me pali samo dominacija.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top