Druženje sa devojkama u novogodišnjoj noći

Druženje sa devojkama je omiljena muška zanimacija. Priznali ili ne, muškarci žude za ženskim društvom, makar slušali samo tračeve. Ja sam rizikovao ove novogodišnje noći. Nisam bio pri parama, a i nigde mi se nije išlo. Bio sam preumoran od posla. Rešio sam da ostanem kod kuće. Nova godina je svakako precenjena kada dođeš u neke godine. Čuo sam se sa drugaricom, rekla je da će i ona blejati kod kuće. Pozvao sam je da bane. To je bila bolja opcija nego hotlajn ili neka porno matorka. Imao sam prljave namere, naravno. Ispalo je bolje nego što sam maštao.

Druženje sa devojkama mi je bio najlepši poklon za Novu godinu ikada 

Pospremio sam malo stan, čisto da ne ispadnem totalni debil. Inače nisam bio mnogo uredan. Što se mene tiče, samo sam se istuširao. Na sebi sam imao običnu trenerku. Palo mi je na pamet da će poželeti da lupa selfije, ali bolelo me je uvo da se sređujem. Bio sam zgodan, visok, normalne građe. Bio sam lenj da treniram, ali to nije uticalo na moj šarm. Koleginica koju sam pozvao mi se dopadala već duže vreme. Bila je sisata crnka, uvek doterana i našminkana. Najviše mi se dopalo kod nje što je bila zaista inteligentna i normalna devojka. Sa njom sam jedino mogao da popričam na pauzi, a da mi se dan ne pokvari. Gledao sam je kao drugaricu, ali leptirići u stomaku i kurcu nisu imali mira kada bih je pogledao malo ispod očiju.

Negde oko 21h pozvonila je na vrata. Video sam kroz špijunku da je nosila novogodišnju kapicu. Zamišljao sam šta je imala ispod. Nešto kratko i slatko? Poželeo sam da je i haljina vatreno crvena. Kada sam otvorio vrata iznenadio sam se. Ispod jakne je definitivno nosila nešto kratko i slatko. Međutim, očekujući jedan par dobrih nogu da me obori s nogu, ugledao sam dva. Drugi par nogu imao je vatreno crvenu kosu. Bio je poprilično dobar par nogu.

–        Zdravo! Povela sam drugaricu kao iznenađenje!

Ušla je u stan poptuno opušteno, kao da ne dolazi prvi put. Kada je ona uletela, drugarica koja je stajala iz nje se približila da se upoznamo. Bila je jednako visoka i bujna kao koleginica Milica. Bila je i prelepa. Imala je neke perverzne zelene oči. Pogled joj je bio jebozovan, pomalo prljav. Rekla je da se zove Ivona. Srdačno sam ih pozdravio. Kako i ne bih. Već sam ih video na gomili.

Golišavo druženje sa devojkama u novogodišnjoj noći

Druženje sa devojkama često može krenuti pogrešnim putem

Skinule su jakne i sasijale u svojim kratkim haljinama bez leđa. Imale su nešto sjajno po telu. To je savršeno izgledalo na njihovim dekolteima. Milica je nosila crvenu, a Ivona sličnu crnu haljinu bez leđa. Bile su jako slične. Pomislio sam da nisu možda lezbejke čim je povela sa sobom. Malo bih se razočarao ako jesu. Milica mi se ipak dopada. Mada, ta misao me je palila do besvesti. Poslužio sam ih i sve što treba. Same su izabrale muziku. Bile su jako brze u ispijanju pića. Brzo su ustale i počele da đuskaju. Igrale su jako perverzno. Izgleda da Milicu ipak nisam poznavao dovoljno. Pre mi je delovala normalnije. Postalo mi je vruće. Presvukao sam se. Obukao sam neku majicu, da bar ličim na nešto pored njih. Kao što sam pretpostavljao, stalno su lupale selfije.

Veče je išlo nekim svojim pijanim tokom. Kako su brzo pile, morao sam da se solidarišem da bih preživeo njihov ples. Ćaskale su sa mnom, ali nisam im bio mnogo važan. Kako je vreme prolazilo, uopšte nisu obraćale pažnju na mene. Mogao sam da ga izvadim na sred kreveta i da drkam. Čak bi im bilo smešno. Piće je opasno krenulo da me hvata. Sa alkoholom, kurac mi je bio sve veći. Možda sam fenomen, ali alkohol je uvek tako uticao na mene.

U jednom trenutku, ovo druženje sa devojkama je krenulo u čudnom smeru. Počele su opako da se vaćare. Moja Milica je zadigla suknju crvenokosoj ribi gotovo do struka. Videla joj se cela guza. Ozbiljno je i uhvatila za guzu. Ivona je imala veliku i snažnu guzu na sočnim butinama. Da čovek poželi da je ugnjavi. Koža joj je bila bela, za razliku od tamnopute Milice. Bile su savršen eurokrem zalogaj sa višnjicom na vrhu. Želeo sam da ih jebem u sendviču.

Prljave misli su čiste kada se ostvare

Ivona je uzvratila vaćarenje. Uhvatila je Milicu za sise tako snažno da je sigurno zabolelo. Ona se ipak smejala. Stavila joj je glavu u grudi. To je Milicu zagolicalo, pa su se zateturale. Ivona je sela na krevet, a Milica joj je pala u krilo. Pogledale su se značajno. Zatim su se poljubile. Prvo su se poljubile na blic. Zatim su nastavile da se žvalave kao životinje. Žvalavljenje su propratile nastavkom vaćarenja. Ivona je podigla haljinu Milici i masirala joj je guzove. Uvek sam gledao u Miličine sise, ali sada sam mogao da vidim da ima i opaku guzu. Bila je zategnuta i podignuta. Nosila je neke crvene tange.

Nisam više mogao da se smirim. Gledao sam ih kao da gledm pornić. Čak sam se pitao da li sam se toliko napio da tripujem ceo događaj. Uštinuo sam se. Bila je istina. Nisam ni sanjao da druženje sa devojkama može da mi donese ovakav haos. Obično bi me psihički urnisale.

Nakon nekoliko sekundi njihovog opakog vaćarenja nisam više mogao ni da mislim. Sa svakim njihovim pokretom zamišljao sam da ih na mom kurcu. Milica je bila prava divljakuša. Smestila se Ivoni pravo na pičku i počela je da je draži mešajući guzom. Ivona je zatvorila oči. Počele su da se grickaju usnama, ližu, mljackaju, sisaju. Iako je muzika bila glasna, čuo sam samo to i samo sam o tome mislio. Bio je isti kao zvuk pičke. Vrhunac je nastao kada je Ivona krenula rukom ka Miličinim grudima. Video sam samo kako joj ruka šeta ispod haljine i zaustavlja se na njenim sisama. Zatim je krenula kružnim pokretima da joj masira sise. Tada sam shvatio da nijedna nema brus. Podigla joj je haljinu preko ramena i bacila je na pod tačno ispred mene. Tada su me obe pogledale.

Dve gole devojke sa novogodišnjim kapicama ližu kurac

Stavile su me u sendvič svojih vlažnih pički 

Pitao sam se šta imaju na umu. Situacija je bila krajnje nenormalna. Ubrzo sam saznao. Milica je ustala i pomogla i Ivoni da ustane. Povukla joj je bretele i haljina je spala na pod. Ivona nije imala ni gaćice. Imala je prirodne grudi, još veće od Miličinih. Nastavile su da se ljube, ali smejući se. Milica je lagano jezikom krenula da liže Ivonin vrat. Zatim je jezikom krenula da se spušta ka njenim grudima.

Opako joj je ulepila bradavice pljuvačkom. Pružila mi je ruku. Prišao sam. Stavila mi je ruke na njene lepljive bradavice. Zatim je jezikom krenula da se spušta niz njen stomak do pičke. Polizala je celom dužinom. Gledao sam to masirajući Ivonine grudi. Bile su mekane kao pamuk. Kurac mi je bio u kritičnom stanju. Gledao sam kako ispod njega Milica luduje jezikom po Ivoninoj pički. Ivona me je uhvatila za obraze i krnula mi je žvaku. Ljubila se tako dobro da mi je jasno zašto Milica nije mogla da izvuče jezik iz njenih usta. Pitao sam se zašto onda ne može da ga izvuče iz njene pičke. Uhvatio sam Milicu za kosu. Svidelo joj se to. Stavio sam ruku na njenu pičku. Dole je bio vodopad.

Milica je ustala i gurnula me je na krevet. Skinula mi je trenerku. Ivona mi je skinula gaće. Bacale su moje stvari po sobi. Gurnule su me na krevet. Ivona me je uhvatila za kurac. Drkala ga je svojom lepom rukom. Zatim ga je stavila među sise. Krenula je da ga drka svojim belim sisetinama sa ogromnim bradavicama. Milica mi je polizala jaja. Zatim je počela da sisa Ivonine bradavice kojim mi je masirala kurac. Jezikom je prešla sa njenih bradavica na kurac. Lizala ga je celom dužinom, dok ga je Ivona drkala. Kakvo druženje sa devojkama.

Kao i sve žene, borile su se za kurac 

Nisam mogao da se suzdržim više. Morao sam da ga umočim u pičku. Bilo mi je svejedno u koju. Iskreno, sada mi je Ivona bila zanimljivija jer je delovala kao opasna kučka. Milica je bila aktivnija i trčkarala je okolo, ali Ivona je vodila glavnu reč. Ustao sam i gurnuo Ivonu na krevet. Pala je raširenih nogu. Gledala me je kao sa visine. Bila je tako jebozovna. Udario sam je par puta njime po pički. Vodopad je postao vrelo. Čekao je da me proguta. Uleteo sam u njenu pičku. Bila mi je nepoznata, pa nisam baš divljao. Kada sam video kako ga je primila i sama krenula da se nabada na njega, nisam se više suzdržavao. Milica me je masirala sa leđa. Krenula je od moje guze, preko leđa, ka vratu. Uhvatila me je opasno za vrat. Ogrebala me je. Izgleda da je bila ljubomorna. Nije mi davala mira.

Naglo sam ga izvadio iz Ivone i gurnuo sam Milicu na nju. Pala je stomakom na njene sisetine. Čulo se pljeskanje njihovih ogromnih sisa dok su se spajale. Poludeo sam. Podigao sam joj guzu. Njena pička je bila jednako vlažna. Zanimljivo je bilo da je imala ogroman anus.

Očigledno je obe rupe koristila jednako često

Ušao sam prvo u pičku. Na njoj nisam štedeo.

Jebao sam je grubo. Jedva se držala na rukama. Uskoro je ponovo pala celim telom na Ivonine sisetine. Imao sam utisak da je na vodenom krevetu kako je klizila po Ivoninim sisama. Jebao sam je sa lakoćom. Kada sam video da je potpuno nemoćna, uhvatio sam je za noge. Stavio sam joj kurac u čmar. Nije mogao da uđe jer je bio suv. Ipak to malo sokova koje sam preneo iz njene pičke pomogli su mi da prodre bar do pola. Izgledao je široko, ali je ipak bio uzan. Osećaj je bio savršen. Druženje sa devojkama je bio pravi izbor te večeri.

Crnka i crvenokosa se trljaju pičkama dok muškarac jebe crnku odozgo

Za novogodišnji poklon dale su mi najbolji orgazam

Jebao sam je neko vreme dok se Ivona nije uskomešala. Dok sam jebao Milicu, ona je ležala na njenoj pički. Imale su opasan seks koji nisam ni video. Primetio sam kad su krenule glasno da stenju. Milica je snažno stegla guzu i počela da drhti. Ivona je bila u transu. Zatvorenih očiju, njihove pičke su se trljale jedna o drugu brže nego što sam ja mogao da jebem. Vratio sam se u Miličinu pičku i pokušao da ispratim tempo. Kada smo se usaglasili, svi smo bili brzo orgazma. Čuli su se samo uzdasi i jauci. Milica je bila najglasnija. Kada je počela da vrišti, stegla je guzu jače nego ikada. Odlepio sam i počeo da svršavam u njenu pičku. Nekako sam se sabrao i izvadio ga. Moja sperma je pada po njenoj guzi koja je landarala ispred mene dok je Ivona gnječila.

Ubrzo, bile su na vrhuncu. Vrisnule su u isto vreme. Čulo se mljackanje njihovih pički. Prvo su se sudarile i gnječile. Neko vreme su ležale tako stežući pičke jednu uz drugu. Tada je krenuo orgazam. Kada je malo popustio, nastavile su da se masiraju još neko vreme da ga zadrže. Morao sam da pustim još jedan mlaz sperme. Ovog puta, pao je na Ivonine sise.

Druženje sa devojkama se mora zaslužiti 

Prespavali smo noć zajedno. Nove godine smo se setili tek ujutru. Nisu izgledale kao da će požuriti kući. Obukle su moje stvari, doručkovale, tuširale se, gledale film. Nije mi smetalo. Mene su smestile u sendvič. Sendvič se pretvorio u novo druženje sa devojkama. Toga dana sam svršio još tri puta. Ostale su kod mene dva, tri dana. Mislio sam da ću ostati bez kurca koliko sam jebao.

Kada smo se sreli na poslu, Milica se ponašala kao ona ista normalna devojka od pre. Samo što više nisam mogao da pričam sa njom na pauzama normalno. Svaki put bi mi se kurac pokvario. Često moramo hitno da ga popravljamo.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top