Hotlajn cure podigle su mi kurac i ulepšale leto

Hotlajn cure upoznao sam na hrvatskom primorju. Iz mešovitog sam braka Srpkinje i Hrvata. Baš mi je veselo. Svako leto sam provodio u Dalmaciji. Ponekad sam radio sezonu u porodičnom restoranu, ali najčešće sam samo partijao i uživao. Nisam preskakao nijednu žurku. Najbolja žurka koju pamtim bila je na Zrću. Tamo sam pojebao dve hotlajn cure na plaži.

Bilo je ludo predveče. Sve što se moglo naći na žurci strpali smo u sebe, od alkohola, droge i hrane. Nosio sam naočare da ne bih video sam sebe u ogledalu. Ipak, nisu mi promakle dve vrh ribe ispred mene. Izgledale su kao Španjolke. Odlepio sam kako su dobro izgledale. Kao porničarke. Obe su bile crnke. Bile su samo u kupaćem kostimu.

Nisam nešto vest u pisanju, ali potrudiću se da vam opišem nastavak najbolje što mogu.

Prelepe hotlajn cure u kupaćem kostimu jedu lubenicu

Hotlajn cure znaju da izlude

Krenuo sam za njima. Primetio sam da idu ka jednoj zabačenoj plaži. Nisam pozvao frendove, hteo sam samo da vidim gde ih mogu naći. Vrtelo mi se u glavi od njihovih jabučastih guzova. Jedna od njih je rekla na meksičkom da hoće malo da se iskulira. Pogodio sam da su egzotičnog porekla. Kupile su neko zanimljivo voće od uličnog prodavca i sele na plažu. Hteo sam da se vratim po frendove, ali sam shvatio da mogu da ih izgubim iz vida. Rešio sam da im priđem.

Došao sam do njih i bacio neku foru na engleskom da voće ne ide uz alkohol. Smejale su se. Nisu bile pripite. Izbliza su bile prelepe. Ljubazno su se rukovale. Nisam primetio da ih ometam. Iskoristio sam priliku da se smestim između njih. Pitao sam ih čime se bave. Rekle su da su hotlajn cure. Mislio sam da je neka fora i počeo sam da se smejem. Rekle su da su ozbiljne. Rade hotlajn za ozbiljnu firmu u Meksiku. Kurac mi se stegao u gaćama.

I dalje sam mislio da samo žele da me napale i zajebavaju. Pitao sam ih kako to izgleda. Pogledale su se i jedna od njih počela da dahće i da imitira orgazam. Druga je gledala požudno, a zatim se pridružila. Dobacivale su jedna drugoj prljave reči na špankom, kao da se jebu. Zatim su se zagrlile i poljubile. Ljubile su se tako sočno da mi se učinilo da se more trese od strasti. Zaista, krenuli su veliki talasi. U mojim jajima bura je bila još jača.

Hotlajn cure jače su od svake bure

Ljubile su se i smejale. Zatim je jedna od njih uhvatila drugu za sisu. Ova joj je uzvratila stežući joj zadnjicu. Bile su jebeno zgodne. Nisam znao šta da radim. Osvrnuo sam se par puta oko sebe, ali nikoga nije bilo u blizini. Hteo sam da mi neko kaže da li sanjam. Kada sam se malo pribrao i shvatio da me mame, približio sam im se. Nisu se bunile, primile su me u svoj zagrljaj. Takođe, jednu sam uhvatio za sisu, drugu za guzu. Smejale su se. Jedna od njih mi je polizala usne. Druga mi je uvukla jezik u usta. Zatim me je ona prva uhvatila za kurac preko šorca. Bio sam gotov.

Pustio sam je da mi skine bokserice. Uradila je to brzinski. Imao sam opasan kurac, dugačak i tanak. Izgleda da im se svideo. Pogledale su se zadivljeno. Obe su pale na kolena. Jedna je krenula da mi liže kurac, druga je masirala jaja. Gledao sam kako im se pesak lepi za znojave guzove. Jedna od njih je uvukla ruku u gaće i masirala se. Druga je samo pogledala i nastavila da mi ga puši. Buntovnica koja se drpala je zatim i njoj zavukla ruku u gaće, Pustio sam predsemenu tečnost u to ime. Progutala je sočno.

Mala buntovnica ih je obe drpala, a visoka bi joj povremeno dala i moj kurac da ga poliže. Pljunula ga je. Drkačica je razmazala pljuvačku rukom po njemu i počela snažno da ga drka. Shvatio sam da mogu da svršim, pa sam se trgao. Gurnuo sam je na pesak. Sa njom, pala je i druga devojka. Hotlajn cure ležale su ispred mene mokre, znojave, lude i prelepe. Morao sam da ih probam.

Prelepa guza sa plaži

Hotlajn cure znaju da muškarci vole prljavi seks

Moja namera im se dopala. Uvijale su se na pesku i ponovo su se poljubile. Krenule su da jedna drugoj drkaju pičku. Bio sam malo ljubomoran. Sklonio sam im ruke sa pičke i stavio svoje. Masirao sam ih nežno. Strgao sam im gaćice da ih bolje vidim. Bile su potpuno mokre. Imale su potpuno različite pice. Jedna je bila visoka i uska, druga je bila široki vulkan. Pitao sam se koju prvo da probam. Ova mala buntovnica me je sama pozivala. Raširila je noge i čekala me je. Uhvatio sam je za noge i privukao je. Pesak je bio divan i mekan. Potonuo sam u nju i zajedno smo tonuli u pesak. Ložilo me je to što mi se zalepio za guzove i grebe me. Shvatila je to, pa je krenula da prelazi rukama preko mojih guzova. Ubrzao sam tempo.

Visoka hotlajn cura je to posmatrala neko vreme drpajući pičku. Njen pogled mi je govorio da može biti da je opasnija od male buntovnice. Bila je strpljiva dok se mala nije zgrčila i krenula da dahće. Imala je pravi meksički orgazam. Celog me je ogrebala. Ja sam ga nekako suzdržao gledajući je, jer sam želeo da probam i drugu devojku.

Kada ga je mala okupala, tako sočnog, usmerio sam ga ka crnoj zmiji pored. Ona se i dalje drpala kao da sam nebitan. Približio sam joj se na rukama, kao pas. I dalje se drpala. Uhvatio sam je za kosu i privukao. Nije reagovala. Krenuo sam da je poljubim. Tada me je šutnula.

Isisale su me do poslednje kapi sperme i znoja

Pridržao sam se da ne padnem. Hotlajn cure su izgleda igrale baš prljavo. Imaju taktiku. Mala je opasan policajac dok ne svrši, posle velika stupa na scenu, da usmrti. Ponovo sam je uhvatio za noge i privukao. Pokušala je da pobegne, ali sam je okrenuo na stomak i zadržao rukom. Raširio sam joj noge. Video sam kako joj se sperma razvlači između usmina. Bila je jako lepljiva, kao zamka iz koje ću se teško izvući. Ja sam baš hteo da uđem. Probio sam lepljiva vrata i uleteo u nju. Bila je još uža nego što sam mislio. Istrtila mi je guzu. Ipak sam je držao rukom da ne pobegne, pa nije uspela da se prigine. Cepao sam je kao po kazni. Dahtala je kao navijena, a u jednom trenutku je počela i da ispušta promukle uzvike. Imala je seksi glas.

Legao sam preko nje. Svom težinom ulazio sam u tu usku picu. Bio sam joj težak sigurno, ali je to palilo. Primetio sam da sve više širi noge. Htela je da stegne zadnjicu i uhvati orgazam. Pustio sam je. Stegla mi je kurac guzovima. Pulsirao je u njoj. Osetio sam da drhti. Počela je da povlači pesak rukama. Ostavljala je trag kao mačka. Znao sam da je blizu orgazma, kao i ja. Provukao sam ruke do njenih grudi. Uhvatio sam je snažno i mesio. Sve je jače stezala guzu.

Tada je naišla mala buntovnica. Uhvatila je i one mene za guzove. Pljesnula ih je par puta. Zatim ih je polizala. Polizala mi je i čmar i malo uvukla jezik u njega. Celo telo mi se streslo. Nastavila je me udara, a ja sam ubrzao tempo. Crnka koju sam jebao me je stegla tako da sam jedva ulazio. Svršila je. Tada sam i ja pukao. Okupao sam joj guzu spermom.

Devojka jebe muškarca na plaži

Dobro druženje uvek treba nastaviti

Ležali smo na plaži zadovoljeni i prljavi. Nije nam palo na pamet ni da se obučemo. Ukoliko nas je neko video, mogao je samo da oseti kako se živi. Pitao sam ih da se opet vidimo. Bile su za. Čak su rekle i da povedem frendove. To leto nikada neću zaboraviti. Hotlajn cure su ga učinile savršenim.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top