Hotlajn je odlična igra i za mozak i za kurac

Hotlajn zovem kad god stignem. Nije mi žao tih para koje mi donesu neverovatan užitak. Nije važno da li sam u vezi ili u braku, hotlajn je zadovoljavanje jedne od najvećih ljudskih potreba. Užasno je dobar osećaj kada vas žena jebe rečima, a vi je zamišljate onako kako želite. Njene reči ulaze pod kožu kao da je tu. Opet, nikada ne znate šta će biti sledeći korak. Faktor neizvesnosti i misterioznosti potpaljuje svaku vatru. Moja vatra je svakako beskonačna. Imam tako jak libido da bih mogao da se jebem bez prestanka. Imao sam sreće da dobijem i ogroman kurac da opravdam svoje apetite. Savršen sam za seksi igre.

Sa hotlajn damama se često igram. Ponekad im pošaljem sliku kada mi daju lični broj. Uvek mi uzvrate kad vide moj kurac. Imao sam mnogo žena u svojim mislima na taj način. Na neke slike i dalje drkam. Posebno na jednu ženu koja me je raspametila.

Hotlajn me je naučio da je bolja žurka kad je dama kučka 

Hotlajn dama o kojoj želim da pišem napalila me je sa prvim “Halo”. Rekla je to kao da je samo mene čekala. Iskusna kuja, pomislio sam. Imala je promukao ženski glas kakav obožavam i volela je da provocira. Odmah sam poželeo da joj pošaljem kurčinu da je malo ućutkam. Pitala me je da li sam šonja koji odmah svrši ili mogu da isteram par minuta drkanja. Rekao sam joj da pičku mogu da joj razvaljujem po želji, brzo ili sporo ili više puta dnevno. Nasmejala se i rekla je:  

–        Dakle, šonja si.

Tako me je iznervirala da mi je skočio pritisak. Kurac me je opominjao da se smirim jer je njemu sve to jako godilo. Sopstveni kurac me je zajebavao. Rekoh:

–        Jesam, zato budi dobra da duže traje.

Izvalila je da sam ironičan i da smo na istim talasnim dužinama. Rekla je:

–        Uzmi tog jadnička da ga iscedimo do kraja.

Ovog puta sam se ja nasmejao. Znao sam da će biti dobra žurka čim je dama kučka. Pljunuo sam ga sa ogromnom količinom pljuvačke da bih ga celog ovlažio. Bio je baš lud, nikako nije mogao da stoji mirno. Igrao sam se malo njime. Pustio sam ga da udara u moj stomak. Kučka je i to izvalila.

–        Mmm taj zvuk me tako pali. Približi ga malo telefonu.

Primetio sam kako su na njene reči krenule da mi plave vene na kurcu. Približio sam telefon i protrljao ga. Zvuk je i meni bio baš seksi. Mogu misliti kako je prijao vlažnoj ženskoj pici. Još kada bi znala koliki je, dotrčala bi do mene. Pustio sam je da uživa u zvuku drkajući ga sve brže.

–        Hej, ako ćeš već da svršiš da ti ne uzimam više novac.

Presekla me je kuja.

Hotlajn devojka sa toplomerom u ustima koji pokazuje povišenu temperaturu

Hotlajn može uzbuditi više od seksa

Bio sam baš besan. Što me je više provocirala, više sam se palio. Bila je dobar psiholog. Opasan igrač. Ja sam smešan. Radila je hotlajn. Niko kao hotlajn dame ne zna da je sa muškarcima lako. Dahćeš im u slušalicu i dobijaš sve što želiš. Možeš čak i da kažeš sve što ti padne na pamet. Dok je kurac u erekciji, sve je oprošteno. Ona je to vešto koristila. Nisam joj ćutao.  

–        Možda će pomoći ako mi pošalješ koju sliku.

Nastupila je tišina. Mislio sam da je prekinula vezu. Ipak, čuo se dubok uzdah. Rekla je polunasmejanim glasom.

–        Daj mi broj, ako smeš.

Poslao sam ga odmah, naravno. Malo sam čekao. Skupljala je impulse. Tada mi je stigla slika. Držala je stari toplomer sa živom u ustima. Na toplomeru je stajalo 37.2. Napisala je:

–        To mi je prosečna temperatura.

Slikao sam joj svoj kurac i poslao. Napisao sam:

–        To mi je prosečna veličina.

Na moju sreću, na toj slici kurac mi je izgledao nikad veći. Ona ništa nije odgovorila. Ponovo me je pozvala. Pohotnim glasom je rekla:

–        Daj mi ga! Želim da ga dudlam!

Zavrtelo mi se u glavi od njenih reči. Dohvatio sam ga jače nego ikada i drkao ga celom dužinom. Jaja su me zabolela od udaraca.

–        Evo ti ga, kurvo! Mene si našla da zajebavaš. Sad ćeš da vidiš kako jebe šonja!!!

Počela je da dahće.

–        Evo ti, evo ti! Da li te boli grlo, a?

–        Ne! Možeš ti to bolje!

Znao sam da neće odustati od svojih provokacija. Zamislio sam kako je hvatam za kosu i nabijam joj kurac do grkljana. Sa njega se sliva ogromna količina njene pljuvačke. Razmazao sam joj karmin po celom licu.

Jebala me je rečima kao nijedna do tad

–        Polako bre! Ugušićeš me!

–        Ćuti! Puši ga! Kujo mala!

–        Osvetiću ti se, gade!

Dahtala je sve brže. Povremeno bi stenjala kao da se guši. Po glasu bih rekao da se otima u svojim mislima. Uhvatila ga je obema rukama, ali sam ih sklonio i nastavio da joj cepam grlo. Pokušavao sam da stvorim sliku u glavi. Voleo sam crnke. Sigurno je bila crnka sa nekom kurvinjskom facom i svetlim očima. Ima klasičnu žensku građu sa pozamašnom zadnjicom i srednjim grudima. Nije skroz zategnuta, nego onako taman, da ima za šta da je uhvatim. Ima duge, crvene nokte. Nokti su joj opako oštri. Toliko su me palili da sam spustio loptu. Dao sam joj da ga uzme u ruke i malo ga drka. Ispljunula je moju predsemenu tečnost sa strane. Drkala ga je nežno, prelazeći celom rukom preko njega, a zatim ga je polizala. Usne su joj bile otekle i izgledala je kao porno diva.

–        Šta je? Sviđa ti se šonja, a? Hoćeš da vidiš šta će još šonja da ti radi? Kučko smrdljiva!

–        Samo laješ. Ne ujedaš.

Zamislio sam kako sam je svom snagom ugrizao za sisu. Baš tada je vrisnula. Zapitao sam se šta to bi. Nastupila je tišina. Čuo sam samo neki lepljivi zvuk. Kučka se drpala. Mogao sam da čujem svaki trzaj njene lepljive pičke.

–        To mi radi. Približi telefon.

Čulo se kao da je tu. Odlepio sam. Hteo sam da uđem u njenu pičku.

–        Kakva ti je pička?

–        Glatka.

–        Jesi li uska?

–        Kao da radim hotlajn.

 Zamislio sam usku, lepljivu picu između njenih debelih butina. Čak sam mogao da osetim i miris. Opet sam pljunuo na kurac. Poslao sam joj snimak kako ga drkam. Poslala mi je sliku kako u podvezicama, poluraširenih nogu, leži na podu.

Devojka u podvezicama na krevetu

Hotlajn dame su veštice iz pakla

Koliko je bila zla. Na slici nisam mogao da joj vidim pičku. Imala je neke seksi kožne potpetice koje je malo nakrivila da mi raspameti maštu. Očigledno je volela grubo.

–        Spremi se. Sada će šonja da ti pokaže kako se cepa pička!

–        Kako da ne. Ne smeš ni da mi priđeš.

–        Alo! Nemoj da budem grub.

–        Ja bih baš da budeš.

Zamislio sam kako joj širim noge, a ona se otima. Prevrtali smo se po podu dok nisam uspeo da joj podignem ruke iznad glave i zadržim je. I dalje mi nije davala da uđem. Jednom rukom sam je držao za ruke tako da su joj skroz pocrvenele. Drugom rukom sam joj odvajao noge. Pala je pod pritiskom. Odmah sam se ugurao između njenih nogu. Pokušavala je da ih podigne i da me šutne, ali usidrio sam se tako da nije mogla. Kučka je znala šta mislim. Sve vreme je stenjala kao da je bičujem.

Moj vlažni kurac bio je na njenoj, još vlažnijoj pičkici. Imala je sočne usmine. Osećaj ležati na njenoj pički je bio božanstven. Kakvo mesište, samo za mene. Kako ću da ga otresem. Kurac mi se već sam uzvrpoljio da uđe u nju. Pustio sam ga. Pička joj je stvarno bila uska, ali je bila tako mekana da je samo propao u nju. Hotlajn veštica, obuzela me je svog. Kako je ušao u nju, orgazam mi je tinjao u utrobi. Na kraju ću stvarno ispasti šonja. Rešio sam da je zbunim. Cepao sam je polako. Pustio sam ga da ceo ulazi i izlazi. Otimala je još neko vreme. Zatim se prepustila i snažno stegla guzove da bi uživala u masaži klitorisa. Namerno sam ulazio ne dodirujući ga, što je još više palilo. Onda sam legao i na njega.

Prosuo sam svoje sokove u njen sočan anus 

Jebao sam je ležeći na njoj. Toliko se napalila da se sama nabadala. Dahtala je sve glasnije svojim promuklim glasom. Bila je sve brža. Pomerala je svoju slatku guzu gore-dole kao na federima. Htela je da svrši. Čekao sam da bude na vrhuncu. Tada sam se sklonio namerno. Nije joj to odmoglo. Iako sam joj držao ruke da ne može da je drka, uspela je da zadrži orgazam. Stegla je guzove najjače što je mogla. Iz njene pice je iskočio gusti, beli balon. Izgledalo je kao da mi je parče sladoleda od vanile palo na njenu rupicu. Odlepio sam.

–        Daj mi sliku, kujo!

–        Ja sam svršila.

–        Ja te plaćam!

–        Kada sam rekla da budeš grub, nisam mislila da budeš kreten. Šonjo!

–        Daj mi je! I ja ću tebi ispričati priču.

Nestala je na par sekundi. Zatim mi je stigla slika njene sočne pice. Podigla je noge visoko. Video sam da je plava. Nazirala se lepa građa zgodne žene. Pička joj je bila glatka i predivna. Obrisala je sokove i spremila je za sledeći orgazam. Uhvatio sam je za noge i povukao je na stranu. Držao sam joj noge gore i uvukao ga u njenu pičku. Nastavio sam da je jebem. Ponovo je dahtala kao luda.

U trenutku kad se najmanje nadala, stavio sam prst u njen anus. Malo se zbunila, ali se brzo prepustila. Jebao sam je velikom brzinom. Zatim sam stavio još jedan prst u njen anus. Nije ni osetila. Nastavio sam da je jebem sa dva prsta u anusu. Zatim sam ga izvukao. Bio je skroz mokar. Kao strela, uleteo sam u njen anus, do kraja. Zgrčila se i jezivo vrisnula. Krenuo sam da se praznim kao manijak. Zamišljao sam kako sperma puni njen anus tako da je krenula da kaplje iz njega.

Devojka podignutih nogu sa glatkom pičkom

Hotlajn dama koristila je hotlajn kao drogu

Svršio sam kao nikada do tada. Sperma mi je bila po celim rukama i butinama. Bila je jako gusta. Obrisao sam se peškirom i legao na krevet raširenih ruku i nogu. Video sam da mi je ispao telefon. Dohvatio sam ga da vidim da li je kuja još uvek tu.

–        Halo? Halo?

–        Čekam te. Rekao si da ćeš ti meni sada da pričaš priču.

Smejao sam se kao malo dete. Kako me je uradila, za sve pare. Tog dana smo imali još jedan ogroman orgazam. Navukao sam se na nju kao na drogu. Ona je hotlajn koristila kao drogu. Samo sam ja bio sponzor.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top