Vezivanje u seksu je fetiš koji odoleva i vremenu i predrasudama

Vezivanje u seksu je posebno dobar domino trip. Probao sam nekoliko puta. Ne mora biti grubo, važno je da se oseti otpor. Posebno volim kada je devojka koju vezujem nežna i senzualna. Volim kada devojka ne izgleda kao kurva, ali se jebe kao kurvetina. Čak i kada nemam dogovor da seks bude grublji, uvek probam da pređem granicu. Ne mislim da je to na bilo koji način nasilje. Porno je. Žene definitivno vole grub seks. Potrebno im je samo poverenje da neće biti povređene.

Ja nemam ništa protiv ni da mene veže žena. Ipak, kao muškarca, najviše me pali kada mi je žena pokorna. Opet ne mislim da bilo kakvo rodno vređanje, samo da je žena prelep slabiji pol. I da u muškarci životinje.

Do sada se nijedna žena nije žalila. Čak su imale najbolji orgazam dok su se opirale i bile bespomoćne.

Devojka u donjem vešu vezanih ruku lisicama

Vezivanje u meni budi sećanja na najbolje orgazme

Bilo je zaista mnogo žena u mom životu. Ne bih mogao ni da ih nabrojim. Volim žene i one vole mene. Muzičar sam i lude noći su moja svakodnevica. Bio je vezivanja i orgijanja. Kada pomislim na vezivanje, setim se najboljih orgazama u svom životu. Od njih, izdvojio bih jedan. Na svirci u podzemnom u Beogradu sam upoznao lepu devojku duge kose. Došla je na rok svirku u beloj majici sa printom višanja. U crnilu istih ljudi, bila je osveženje. Razmenili smo par nasmejanih pogleda. Moji bubnjevi su je srdačno pozdravljali.

Prišao sam joj posle svirke već oduševljen njenom pojavom. Rekla mi je da se zove Višnja. Totalno me je kupila.Duga kosa do guze, prelepe, male usne, prorodne žute oči, sve je na njoj bio neobično. Bila je vitka, lepo oblikovanih grudi i dugih nogu. Imala je lepu, čistu kožu. Neko vreme smo časkali i shvatio sam da je devojka jako pametna i normalna. Bila je dosta mlađa od mene, ali nije mi smetalo. Komunicirao sam sa njom bolje nego sa ijednom devojkom do sada.

Krenula je neka dobra muzika dok smo pauzirali. Klinke u korsetima su se dohvatile šipke za striptiz. Bile su simpatične dok nije prišao moj ludi ortak sa kanapom i vezao im ruke. Napalio sam se. Višnja je to primetila i pogledala me je provokativno. Skontao sam da i ona voli grublji seks. Nisam bio siguran, ali pustio sam sebe da uživam u tom mišljenju. Gledali smo ludački ples pred nama i povremeno razmenjivali seksi poglede.

Rešio sam da je otvoreno pitam da furamo. Prošao sam joj rukom kroz njenu kosu. Naslonio sam joj usne na uvo i prošaputao joj da bih je voleo. Odgovorila je da je put do ljubavi dugačak. Prvo treba okušati seks.

Vezivanje je posebno seksi ako je dama inteligentna

Mi smo završili sa svirkom, pa nisam hteo da čekam kraj žurke. Uhvatio sam je za ruku i poveo je sa sobom. Krenula je bez razmišljanja. Ušli smo u kabinu za presvlačenje. Zaključao sam vrata. U toj sobi nikada nisam jebao nijednu ženu od kada tu nastupam. Zbog scenskog nastupa, bila je puna rikvizita. Bilo je i kanapa i lisica i lepka. Mirisala je na seks i na vezivanje. Smestio sam svoju izabranicu na sto. Imala je obične farmerke ispod bele majice. Krenuo sam da je otkopčavam gledajući je u oči. Mamile su me njene male, sočne usne. Morao sam da ih poljubim. Velikodušno mi je uzvratila. Pogledao sam u prizor ispod farmerki. Njen donji stajling je bio već druga priča. Imala je neki neobični čipkani veš crne boje. Tange su se pretvarale u crno-sive cvetove od čipke. Bio je tako gotik. Ložio sam se na to.

Sama je krenula da skida majicu. Grudnjak je bio još lepši. Imala je jako uzan stuk i lepe, čvrste trojčice koje je brus podigao. Bila je nežna i bela, sa prirodnim rumenilom. Po telu je, neočekivano imala mnogo tetovaža u boji. Prosto ne znam kako je njena koža iznela toliko uboda. Njena koža me je mamila da je ugrizem. Ugrizao sam je za sisu. Lupila mi je šamar. Opet sam to uradio. Uhvatila me je za kosu i stavila mi glavu na svoju pičku. Pomerio sam joj gaćice zibima i probao je. Imala je tanku brazilku. Pička joj je bila mala, nežna i preukusna.

Bila je spremna na sve

Oblizao sam je i otvorio fijoku. U njoj su bile lisice, primetio sam to tog dana. Spustio sam je sa stola i okrenuo je na stomak. Nagnuo sam je preko stola. Moja nova devojka izgledala je spremno na vezivanje. Vezao sam joj ruke lisicama u nadi da negde postoji ključ. Raširio sam joj noge blago i prešao par puta preko njenog klitorisa da osetim kako vlaži. Bila je spremna. Tada sam uzeo kožni kaiš i strpao joj ga u usta.

Pogledao sam je u ogledalo pred njom. Stajala je hrabro i gledala me požudno. Čini mi se da mi je farmerke spustila pogledom, da ih ja nisam ni takao. Samo su spale. Naravno, nisam imao gaće. Samo su mi smetale u ovakvim noćima. Pljesnuo sam je par puta po guzi. Bila je premekana. Guzovi su joj poskakivali i od najmanjeg udarca. To me je tako palilo. Uhvatio sam je za lisice i privukao je. Smejala se. Đavolski je dobro izgledala tako duge kose i raširenih, vitkih i prelepih nogu. U ogledalu sam video kako joj grudi pulsiraju od srčanih otkucaja. Jedva je čekala da je pocepam.

Širila je noge. Pomislio sam da možda želi da uđem u anus. Malo sam ga razredio vazelinom. Primetio sam da se nije ni iscimala kada sam joj stavio prst u anus. Volela je to. Gledala me je u ogledalu kao da čeka nova dešavanja. Naravno, nisam izdržao, ušao sam u anus. Kurac mi je bio na vrhuncu svoje veličine. Razgoračila je oči na tren. Posle ga je progutala. Bio sam sve brži. Počela je da se trza. To me je palilo. Kada sam počeo da preterujem, počela je da steže guzove. Grčenje njenih mišića i ludački galop kojim sam je nabijao doveli su me do ludila.

Vezivanje devojke na kolenima za stolicu

Kad pristaneš na igru u jebanju, moraš sve da progutaš

Povukao sam je za lisice i bacio je na stolicu pored nas. Bila je na kolenima. Skupio sam joj noge i vezao ih kanapom. Tako se više neće opirati, pomislio sam. Najviše sam voleo da jebem skupljenu guzu. Njena je bila savršena, mala i podignuta. Anus je svakako bio uzan, pa sam ovog puta želeo njenu pičku. Malo sam je izdrkao drkajući svoj kurac istovremeno. Zatim sa umočio prste u njenu pičku. Bila je i više nego spremna. Krenuo sam da ga uvlačim među skupljene guzove. Osetio sam kako stenje. Svidelo joj se to. Ulazio sam polako, ali u punoj snazi. Jedva je ušao u nju. Kada je kliznuo, njeni sokovi su krenuli da kapaju iz njene pičke koliko ih je bilo. Obožavam tako mokre pice.

Gurao sam ga do samog dna. Njena glava se polako spuštala i dizala. Toliko je dahtala da sam pomislio da je rastrgla onaj kaiš.

–        Ti si moja robinja!

Vikao sam na sav glas.

–        Jesi li? Jesi li?

Klimala je glavom. Uhvatio sam je za kosu i povukao joj glavu unazad.

–        Jesi. I radićeš sve što poželim.

Cepao sam je. Njeni sokovi su samo navirali. Pljeskao sam je snažno dok sam prodirao u nju. Njena nežna koža je bila skroz crvena. Sigurno je peklo, ali isto tako i palilo. Gledao sam u te mekane guzove i već video svoju spermu svuda po njima. To me je nagnalo da bude još grublji. Tako sam snažno ulazio u nju da se stolica pomerala i da smo došli do drugog kraja sobe. Tada sam čuo njen glas:

–        Tooooo! Daj mi ga, daj!

Zadrhtala je. Izgrizla je kaiš. Svršila je. Želela ga je u ustima. Kučka prljava. Pokidao sam kanap i oborio je na pod. Klekao sam i stavio ga u njena usta.  

Vezivanje jača i najveće strasti

Ležala je na stranu sa vezanim rukama na leđima i svojom spermom na butinama. Oslobodio sam joj noge, pa se malo pridigla i stezala guzu kako bi još malo uživala u orgazmu. Izgleda da joj je još trajao. Primila ga je jezikom ispod kožnog kaiša koji sam vratio u njena usta. Tako me je ložio taj osećaj hladnog kaiša i njenih vrelih usana na njemu. Prvo ga je samo oblizivala, a onda sam joj ga zabio do grkljana. Gušila se u pljuvački. Kaiš joj je pritisao usnu koja je otekla i izgledala tako jebozovno. Na njenom čelu nakupile su se kapljice znoja.

Jebao sam joj grlo divljački. Više nije imala kontrolu nad grlom, samo je držala usta otvorenim. Uzeo sam konopac sa poda i udario je nekoliko puta njime po nogama i po sisama. Sise su joj podrhtavale u ritmu mog kurca. Bio sam oduševljen prizorom. Uhvatio sam je za grlo i pritisao ga kaišem dok sam prodirao u njega. Stegla ga je. Moja sperma ga je napunila do vrha. Izvukao sam ga i ostatak sperme stresao na njene grudi. Mislim da je ponovo svršila tada. Snažno je stegla guzove i podigla guzu i stresla se. Bez dodira, vezanih ruku, njena pička je imala orgazam. Zato što vezivanje pojačava svaki orgazam. Nekada su prizor i osećaj važniji od dodira.

Devojka vezana lisicama sa čipkom preko očiju grize lisice

Seks je samo seks, ljubav je nešto drugo

Zaljubio sam se u Višnju. U meni je probudila najnežnije emocije. Naš seks je ipak ostao grub. Svaki put je bio drugačiji i sve prljaviji. Moje nežne emocije pomešane sa prljavom strašću činile su me najsrećnijim čovekom na svetu. Seks i ljubav su dve različite stvari. Kada se usklade, to je sedmica na lotou. Vezivanje je stvarno jebena stvar u seksu. Treba samo naći pravu osobu za sve.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top