Orgazam. Da li nam je išta više potrebno?

Orgazam je lek za sve probleme. Ne kažem to samo kao muškarac. Naučno je dokazano da su žene perverznije od muškaraca. Posebno je ženama orgazam važan da umiri uragan njihovih hormona. Kada vidim da ženu drmaju hormoni volim da joj prodrmam pičku. Tada se žene najžešće jebu. Takve orgazme sa zadovoljstvom pamtim.

Setio sam se jednog takvog orgazma da podelim sa vama.

Prezgodna plavuša matorka u crvenoj haljini naslonjena na crveni automobil

Kad orgazam sam pokuca na vrata, ščepaj ga

Svi imamo neku komšinicu Micu. Moja je bila baš dobra pička. Plavuša, četrdesetak godina, brljiva i glupava. Imala je prirodnu lepotu, ali malo je napumpala usne. Bila je prilično zategnuta za svoje godine. Koliko se razumem u žene, imala je prirodne grudi. Nikada je nisam ni slušao, samo sam buljio u njene sise. Njen muž je često bio odsutan, pa se šetkala po kraju sa prijateljicama. Uvek je delovala nadrndano. Nije ni čudo kad joj je muž izgledao kao stalak za infuziju. On nikako nije mogao da je zadovolji.

Kada su se moji odselili i ostavili mi stan, često sam pravio žurke. Ona je stanovala ispod mene, pa je stalno pravila probleme. Par puta sam je pozvao da bane na žurku, ali režala bi tako da je cela zgrada čula. Shvatio sam da ću se terati dugo sa njom. Možda se smiri ako je pojebem. Nisam imao nikakvu nameru, ali budila je to u meni.

Jednog dana, pravio sam grupnjak u sobi. Ženske su bile baš glasne, kao da smo u čamcu. Orgazam ih je dugo držao. Znao sam da će biti problema sa Micom. Ispratio sam devojke i zaspao. Probudilo me je zvono na vratima. Već se smračilo. Dobro sam odmorio, što sam video po svom kurcu koji je već bio uspravan, kao da je jutro.

Pogledao sam kroz špijunku. Nisam odmah prepoznao ko je na vratima. Bila je plava žena u crvenom. Rizikovao sam i otvorio vrata. Ugledao sam komšinicu Micu u uskoj crvenoj haljini, skupljene kose. Očigledno je krenula u neki žestoki provod. Kurac mi se još više ukrutio.

Orgazam je jači što je ženska starija

–        Danas si bio baš bučan. Sledeći put ću zvati policiju.

–        To je bilo u toku dana, kako sam sada ikoga uznemirio?

–        Čuli su te svi u zgradi!

–        Pa šta, ne smem sada ni da jebem?

Pogledala me je šokirano.

–        Rekla sam šta sam imala. Doviđenja!

–        Bolje bi ti bilo da popiješ nešto za histeriju ili da se i ti nekad pojebeš.

–        Molim???

Bila je baš seksi tako histerična. Krenula je nešto da vrišti na mene, ali nisam je slušao. Čak sam se i smejao. Kako i ne bih kad sam bio napaljen kao lud. Izvrištala se i krenula da ide. Nisam hteo da je pustim.

–        Mogla bi da svratiš na kaficu ako već nećeš da se jebeš.

Okrenula se i pogledala me je značajno. Njen pogled se podizao od mojih peta ka glavi. Bio sam mlad, mišićav, istetoviran, u punoj snazi. Imao sam čak i lepe crte lica. Kurac mi je bio mišićav i izdržljiv, kao i ja. Orgazam mi je bio svakodnevica

–        Da li ti to mene zoveš na seks?

–        Ne, nego na kaficu. Rekao sam. Voleo bih da zakopamo ratne sekire. Ne mogu više ni da jebem kao čovek.

Bila je glupa, znao sam da će nasesti.

–        Da znaš da bi mogao da počneš da me slušaš.

–        Evo, hoću. Može li sada kafica?

–        Imam malo vremena, ali prijala bi mi.

Ušla je. Znao sam da laže za vreme.

–        Sedi, samo da se istuširam i dolazim.

Skinuo sam majicu. Gledala me je požudno, pa je providno pokušala da skloni pogled. Ušao sam u kupatilo. Ugledao sam je na vratima, držala je moj telefon.

–        Neko te zove.

Uhvatio sam je za ruku i privukao.

Muškarac mesi ogromne sise matore plavuše u tuš kabini

Zar nisi rekao da me zoveš samo na kafu?

Nije stigla ni da završi rečenicu, zabio sam joj jezik u usta. Otkopčao sam joj haljinu ubrzano i bacio je na mokar pod. Video sam da opet hoće da se svađa, ali samo je mumlala jer nisam hteo da je pustim. Svukao sam svoje bokserice. Zamalo da se otkliznem i padnem od uzbuđenja. Strgao sam joj šnalu sa kose i uvukao je u tuš kabinu. Bila je još zgodnija nego što sam mislio. Ogromne grudi pulsirale su joj na struku. Bile su tako sočne. Polizao sam ih. Pička joj je bila čupava. Znao sam da je glupa perverznjakuša. Stavio sam joj ruku na pičku. Trljao sam je nežno. Još uvek je bila malo stegnuta, ali počela je da se opušta. Kako i ne bi u mojim rukama.

Kako je popuštala, pica joj je bila sve vlažnija. Podigao sam joj jednu nogu da ga uvučem. Nije se bunila. Bila je tako naivna da sam mogao da joj radim šta želim. Zavukao sam ga snažno. Udarao je je pravo na njenu G tačku. Stresla se cela i zarila mi je nokte u ramena. To me je tako žignulo da sam je pljesnuo svom snagom po guzi. Bunila se, ali stavio sam joj ruku na usta. Trljao sam njene sise kao da su od testa. Pustio sam tuš da nas pokvasi. Tada mi je zalepila šamarčinu. Nije me omela. Uzeo sam šampon i sipao ga po njenim sisama. Kanule su kao sperma. Sa njenih grudi lagano su počele da kapaju po njenim butinama. Jedna je krenula preko stomaka ka pički. Kako sam bio lud. Utrljao sam joj šampon u grudi i mesio ih još snažnije. Orgazam je nailazio u naletima.

Plavuše se nikada ne zovu samo na kafu

Odgovorio sam joj. Nasmejala se.

Uhvatio sam je za kosu i spustio. Spustio sam se i ja. Zavukao sam ga među njene grudi. Pritisao sam ih rukama i stavio ga u sendvič. Drkao sam ga njenim mokrim sisama. I nju je to ložilo. Stavila je ručicu na svoj pičić. Drkao sam ga malo dok nisam došao do vrhunca. Podigao sam je i naslonio je na pločice. Ruke su joj bile raširene iznad glave. Pokušavala je da se zadrži u tom položaju naslonjena na pločice. Nije znala na koga je naišla. Ponovo sam je povukao za kosu i spustio joj glavu u stranu. Raširio sam joj noge. Nekoliko puta sam je pljesnuo po guzi. Bila je elastična kao i njene grudi.

Par kapi šampona prosuo sam po njenoj guzi. Kapi koje su padale isisavale su mi spermu iz jaja. Nasapunjao sam joj i guzu tako da mi je klizila iz ruku. To me je dodatno napalilo. Ušao sam joj u pičku kao da jebem lutku, a ne ženu. Gotovo sam je podigao sa pločica svojim kurcem. Pokušala je da se pridrži rukom za pločice preko puta. Još više se naguzila. Guza joj je poskakivala od udaraca. Još uvek sam dominirao. Pokušavala je da mi uhvatio ritam, ali nikako nismo mogli da budem ujednačeni. Igrao sam se, malo sam je cepao, malo bih usporavao tempo. Iznervirala se. Nije bila baš tako glupa. Zauzela je stav. Stegla je svoju zadnjicu i krenula sama da se nabada. Uhvatio sam je za grudi da bih ulazio još dublje.

Nabadala se na njega iskusno i blago mešala. Guza joj se naizmenično otvarala i zatvarala. Imao sam osećaj kao da ulazim u vakuum. Uradila je to nekoliko puta o izgubio sam kontrolu nad svojim kurcem. Orgazam je eksplodirao. Sperma je samo šiknula po njenoj guzi.

Žestoki orgazam dečka i matore plavuše u tuš kabini

Orgazam se služi dok je još vruć

Sprali smo spermu sa tela i pomogli jedno drugom da se istuširamo. Čak i kada mi je pao mrak sa očiju od uzbuđenja, divio sam se kako je zgodna. Sisata matorka tuširala mi je kurac. Još uvek se nije bio skroz spustio. Njeni pokreti su ga samo dizali još više. Slutilo je na još jedan orgazam. Pitao sam je da li bi ipak ostala i na kafi. Ovog puta je shvatila na šta mislim. Podigao sam je i preneo sam je u sobu. Sama je klekla da ga puši.

Naša kafa se odužila na nekoliko dana dok joj muž nije došao i poveo je sa sobom u Dubai. Znao je sa kim ima posla.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top