Sisate devojke rade me bolje od Rokenrola

Sisate devojke pružaju mi posebno zadovoljstvo. Kada vidim velike grudi, sva krv mi se slije u kurac i zaboravim kako se zovem. Taj trip imam od kada znam za sebe. Majka mi je bila model. Nestrpljivo sam očekivao njene prijateljice seks bombe da navrate i smeste me u svoje naručje. Okružen lepim ženama, rano sam počeo da drkam. Mislim da sam bio četrvti razred. Prvi put sam ga umočio u pičku u šestom razredu. Naravno, ložile su me matorke.

Ipak, nikada nisam bio neki šmeker. Mršav sam i imam mali kurac. Lik mi izvlače lepe, pune usne i lepi zubi. Svoje nedostatke nadomestio sam prepoznatljivim stilom oblačenja. Pustio sam prirodno talasastu, plavu kosu i ispratio neki rok, retro fazon, sa mnogo tetovaža. Išao je uz moj nestalni karakter. Ja sam nastavio da idem za lepim ženama i postao fotograf. Imao sam i jake veze u svetu mode, pa para i slave nije falilo. Bio sam prava životinja.

Međutim, slava nosi svoje. Naplatio sam je tako što sam stalno radio, i danju i noću. Stalno sam putovao. Ne mogu se setiti da sam nekada duže od dan, dva ostajao kod kuće. Pun sam energije, pa mi ništa nije predstavljalo problem. Nisam zapostavio ni izlaske, pičke i sve što ide uz to. Probao sam sve što se moglo probati i umočio sam u sve što se moglo umočiti. Sisate devojke su ipak bile retkost u svetu mode. Možda i zbog toga, sisate devojke bi me raspametile svaki put kada ih vidim. Probudile bi sve animalno u meni i nisam prezao ni od čega da ih posedujem.

Sisate devojke drže svet u svojim rukama

Sisate devojke su kao beli medvedi. Mislim na prirodno sisate devojke, mada su i silikoni prava retkost u svetu modelinga. Radovao sam im se i kod mene su imale poseban tretman. Samo najpametnije nisu padale na moj šarm i koju čašicu vina u noćnim smenama. Pomenuo sam vino da ne bih širio šta se još sve koristi u svetu mode. Manekenke su bile otporne na sve. Isti tretman imale su kod svih fotografa, jer fotografi koji vole male grudi su još ređi od njih.

Imao sam opasnu taktiku. Sarađivao sam i sa dark sajtovima, svetom pornografije i sa domaćim biznismenima koji su organizovali privatne žurke. Kroz moj studio i fotoaparat prošlo je na stotine hiljada prelepih žena. Toliko sam jebao da je moj kurac postao gromada u mojim očima. To mi je bilo dovoljno da jebem kao da imam najveći kurac na svetu. Bio sam i izdržljiv. Trebalo je održati kurac da se zadovoljava više puta dnevno i da ima zdrav orgazam. Nekako prirodno, meni je to bila svakodnevica. Svako se za nešto rodi. Ja sam se možda rodio da budem jebač. I da volim sisate devojke. Moju dušu više nije moglo nahraniti ništa što je normalno. Nisam ni imao gde i kako da upoznam normalnu devojku.

Iako sam pojebao toliko lepih žena, nikada se nisam zaljubio. Retko, zaista retko sam jebao jednu istu ženu. Nisam imao nikakve principe i pravila, samo sam prosto uvek želeo da probam nešto novo. Moje animalno carstvo trajalo je sve dok jednog dana u moj studio nije ušla ona. Bio sam u Milanu i imao internacionalno slikanje. Već je bilo kasno kada je vrata otvorila visoka crnka bujnih grudi. Na italijanskom je rekla da se zove Ana.

Obrisi lepe žene istočnjačke lepote

Sisate devojke isisale su mi ljudskost

Ana je uletela u sobu bežeći od jake kiše koja je pala na grad. Užurbano je spustila ogroman kišobran na pod i protresla kosu. Bila je visoka crnka, paž frizure. Nisam uspeo da joj vidim lice, ali imala je prelep profil. Izgledala je kao Azijaktinja, ali nije bila. Kada je stresla kišu sa svog dugog mantila krenula je da se svlači. Tada je počeo moj pakao. Ne kažem to zbog stajlinga. Imala je obične farmerke i usku, belu majicu. Reč je o tome da je to bila najzgodnija žena koju sam ikada video.

Pogledao sam je oduševljeno. Duge, prelepe noge u struku su se sužavale u jako uzan struk. Iz struka je, potpuno neočekivano, izviralo bujno, prirodno poprsje. Nisam mogao da izvalim da li ima brus. Grudi su joj bile okrugle i zategnute. Izgledale su još veće jer su joj ramena i ruke bili uski i tanki. Imala je mnogo prstenja i zanimljiv nakit koji je padao preko grudi. Nazirale su se tetovaže ispod majice. Nekoliko malih tetovaža krasile su njene tanke ruke. Iz uskih ramena izlazio je prelep, dug i tanak vrat. Imala je malu tetovažu i ispod levog uveta.

Njen vrat je nosio posebnu lepotu. Imala je ovalno lice. Oči su joj bile tamne i iskošene. Obrve su pratile oblik. Nos joj je bio izuzetno mali. Imala je punu, zečiju usnu, pa su joj usne izgledale kao da hoće nešto da kaže. Ipak, mogla je da ih zatvori i razvuče u prelep, nežan osmeh. Smejala se tako slatko da čoveku dođe da je zagrli i ugnjavi.

Kurac je počeo da mi bridi. Šta je ovo, pomislio sam. Toliko strasti, nežnosti i slatkoće u meni nije izazvala nijedna žena u životu. Poželeo sam da je silujem.

Sisate devojke su siguran put u pakao

Od kada je ušla, jezik mi se potpuno vezao i nisam mogao ni reč da izustim. Posmatrao sam je kao da je boginja ušla u prostoriju. Prvo me je gledala upitno. Nasmejala se kada mi je uhvatila nestašni pogled na njeno poprsje. Ništa me nije pitala. Videvši kako stoje stvari, krenula je da se svlači. Podigla je jednu nogu na stolicu i otkopčala pantalone. Skidala ih je polako, niz nogu na kojoj su se otkrivale nove tetovaže. Listovi su joj bili tanki, ali su se širili u jaku žensku butinu. Nosila je najlepši čipkani veš koji sam ikada video. Izgledao je gotik. Drugu nogavicu je čini mi se, skidala još duže.

Znala je da me ima u šaci. Moj kurac je toliko rastao da sam imao utisak da je prisutan u sobi i zajebava me. Gledajući me u oči, krenula je rukama da obuhvati majicu. Nisam disao. Majicu je podizala još sporije. Ugledao sam obrise njenih velikih grudi u obliku velikih krugova pod majicom. Zatim je krenuo da se ocrtava gornji deo gotik veša. Bio je samo od čipke, koja je pritisla njene grudi. Samo sisate devojke su ga nosile tako savršeno. Bradavice su joj bile okrugle i velike, kao i grudi. Bile su uvučene. Kako je skidala majicu, naježile su se, pa su se malo otvorile i ispupčile.

Majica je prešla preko njenih sočnih usana, preko glave i pala na pod. Smešila mi se i dalje me gledajući u oči. Prešla je rukom po kosi da je malo namesti. Zatim je spustila svoje nežne ruke i njene grudi su zasijale u punom sjaju. Doslovno su se prosule preko njenog struka. Ništa ih nije držalo, čipka je bila samo pokrivač.

Zgodna devojka u atraktivnom donjem vešu

Igrala se kao mačka sa mojim mislima

Veštica, kao bez duše, videla je da se gušim i nonšalatno stala na podijum. Obukla je neki ogrtač i počela da pozira. Kako bih prikrio da sam se slomio, odmah sam dohvatio fotoaparat. Imala je tako misteriozan pogled, da je u svakoj pozi pravila priču. Uvijala se kao mačka. Bila je prilično samouverena. Sela je na stolicu i bacila ogrtač. Krenula je da povlači bretelu od grudnjaka i da ga svlači sa jedne dojke. Kada ga je svukla, pljunula je na svoju bradavicu. Zatim je razmazala pljuvačku po njoj i posisala prst. Prst je povukla od usana niz dojku i struk. Zavukla je ruku u gaće. Pao mi je fotoaparat.

Nisam se ni trgao da ga dohvatim, nastavio sam da gledam u nju. Nasmejala se kao sam đavo. Ustala je sa stolice i sa rukama u gaćama krenula ka meni. Prišla mi je krenula da se saginje. Sjebao sam se misleći da će ona da podigne fotoaparat. Ona ga jeste podigla. Izvadila je ruku iz gaća i otkopčala grudnjak. Okrenula je fotoaparat ka sebi. Jednom rukom je počela da mesi jednu sisu i uslikala je to. Sisate devojke su obožavale tu pozu. Zatim je bacila fotoaparat na krevet i pogledala me požudno u oči. Spustila se na kolena i krenula da mi otkopčava pantalone. Nisam mogao da čujem svoje misli, samo sam se prepustio.

U ejakulaciji, kurac mi je bio nekih petnaestak centimetara. Strpala ga je celog u usta i dudlala. Radila je to tako seksi, kao da radi najozbiljniju stvar na svetu. Njen pogled me je proždirao. Uhvatila ga je nežnim rukama sa silnim prstenjem i drkala tako jako da su joj grudi poskakivale. Prstenje i sav nakit oko njenog vrata odzvanjao je u ritmu drkanja mog kurca. Polizala je predsemenu tečnost koja je štrcnula i mog otvora.

Ana, bićeš jebana

Rekao sam joj da ću je pojebati. I na to se nasmejala. Ustala je i gurnula me je na kauč. Svukla je svoje gaće i bacila ih na luster. Strgla mi je pantalone kao životinja. Legla je preko mene nežno spustivši bradavice u moja usta. Osećao sam kako njena pička vlaži po mom stomaku. Naježio sam se. Mislio sam da već svršavam gledajući kako mesi svoje sisetine predamnom i uvlači ih u moja usta. Jezik mi je palacao kao da mi je to prirodno stanje. Zatvorila je oči i uživala.

Zatim je ustala i okrenula se leđima. Na radiju su išli dobri, stari Gansi – Rain fall down. Uvijala se u ritmu muzike. Njeni prsti kojima je šetala po svojim bokovima i grudima kao da su mi nešto šaputali. Guzovi su joj poskakivali dok se spuštala do poda i podizala u ritmu muzike. Drkao sam kao manijak. Okrenula se na trenutak i videla me je. Prišla mi je. Polizala ga je celom dužinom. Zatim se opet okrenula i sela na njega. Jebala ga je i dalje mešajući u ritmu muzike. Njeno telo, usne, kosa, izgledali su tako natprirodno. Sisate devojke su imale posebnu moć. Ova je bila pravi demon.

Uvijala se sve brže i brže. Krenuo je Sympathy for the devil. Tada je počela da ga jaše i da tverkuje. Ogromni guzovi udarali su u moja jaja i pumpali mi ceo krvotok u kurac. Taman sam mislio da će ga isisati, okrenula se ka meni. Prešla je sisama preko kurca par puta, a zatim je sela na njega. Podigla je jednu nogu na moje rame. Smejala se kao da je znala da ću umreti. Krenula je da ga jaše. Sise su joj poskakivale. Mesila ga je ližući ih. Preuzeo sam ih u svoje ruke. Nabadala se sve grublje.

Ogromne gole sise sisate devojke

Divljakuša me je iscedila do besvesti

Skakala je po meni kao divljakuša. Na trenutke bi se zaustavila i mešala da me dovede do ludila, pa ga je opet jahala. Uzela je fotoaparat i slikala kako njena pička guta moj kurac i dušu kao vulkan. Držala mi je orgazam u ruci kao igračku. Taman kada sam hteo da se slomim, ona bi me zadržala i vratila. Osećao sam se kao da mi dušu razvlači i baca po sobi. Držao sam je snažno za sise da ne pobegne. Sa njih su se slivali znoj i pljuvačka. Klizile su mi iz ruku. Palilo je to. Sisate devojke su imale posebno osetljive sise.

Zatim je podigla i drugu nogu na moje rame. Pustila me je da je preuzmem vođstvo. Imala je najužu pičku na svetu. Nisam imao izbora, povlačio sam je na njega svom snagom. Držala me je za kosu dok je cepam. Snažno je stegla svoje butine i pičku kako bih još teže ulazio. Uspevao sam da probijem sve njene zidove udarajući u njenu pičku kao da je od čelika. Jaja su mi rasla u ritmu muzike, a ona je postajala sve brža.

Kada je krenuo vrisak u pesmi i ona je snažno vrisnula. Stegla me je snažno svojom utrobom dok je bio duboko u njoj. Sama se nabadala na njega jedva se držeći za moja ramena. Prsnuo sam tako snažno da nisam mogao da se zaustavim. Svršavali smo u isto vreme kao životinje i vrištali svom snagom. Nisam prestajao da je jebem dok poslednja kap nije iscurela iz njega. 

Anybody seen my baby?

Kada je poslednja kap sperme iscurela iz mog kurca, kapci su se zatvorili. Ne znam da li sam spavao ili umro, kada sam ustao nje nije bilo. Vrata od studija su bila otvorena. Na radiju se čula pesma Anybody seen my baby. Znao sam da je više nikada neću videti. Ni preboleti. Zašto bi koji kurac išla na slikanje kod fotografa koji ne može da izdrži da je fotografiše.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top