RAZVEDENA NEVENKA IZGLEDA I JEBE KAO AMAZONKA

Razvedena sam. Bila sam udata iz ljubavi i zajebala se. Došla sam sa juga Srbije i odmah sam njega upoznala i zaljubila se. Prevario me je ubrzo nakon venčanja. Posle toga, rešila sam da ove moćne godine iskoristim na najbolji način. Magistar sam ekonomskog fakulteta. Moj izgled mami mnoge uzdahe i veoma sam omiljena u društvu. Mogu da imam u životu sve što poželim. Kad god hoću mogu i da te uzdahe platim svojim poželjnim telom u svom iznajmljenom stanu. Ipak, od života tražim više od uzdaha i kredita za stan.

Zato bih volela da upoznam nekog dobrostojećeg gospodina koji bi mi ispunjavao sve želje, a ja bih njemu pružila moje vrelo, pohotno telo i savršenu, vlažnu mačkicu.

Pozovi me na 0906/450-001 (120 RSD/min sa PDV-om). Izaberi opciju 32.

Razvedena Nevenka u ličnoj karti:

Godište: 1990.

Omiljena poza: Volim kada je muškarac gore u svim pozama…

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top