Poželjni u krevetu žele samo najbolje pičke

Poželjni u krevetu koji mogu imati svaku devojku često maštaju o devojci koja će ih prevazići u svakom smislu. Ja sam imao sreće da je upoznam. Te večeri, bio sam opijen od alkohola i umora u jednom klubu u Americi. Kao i svaki sportista, pobedu sam slavio sa društvom kako dolikuje. Bio sam u fazi kada sam već dosta zarađivao igrajući košarku. Sa druge strane, počeli su da mi nedostaju porodica i društvo. Bio sam usamljen. Čarobna i svetla Amerika svakog dana mi je izgledala sve dosadnije. Sve ono o čemu sam maštao kao klinac, lepe žene, novac i slava, postalo mi je rutina. Bilo mi je potrebno da nešto promenim u svom životu. Bio mi je potreban samo podstrek za to. Tada se pojavila ona i to potvrdila.

Ušla je u klub u beloj kratkoj haljini. Trenutak njenog ulaska trajao je čitavu večnost. Mislio sam da sam zaspao i da sanjam. Okrenuo sam se da vidim da li su i drugi muškarci reagovali kao ja. Bila je previše lepa i posebna. Izgledala je, jednom rečju,  nesvakidašnje. Svukao sam je do gole kože u mislima.

Prezgodna crnka istočnjačke lepote sedi gola na radnom stolu u kuhinji pokazujući kako izgledaju poželjni u krevetu

Poželjni u krevetu su željni žene koja će ih poraziti lepotom i seksipilom

Pratio sam je pogledom. Pozdravila se sa drugaricama i sele su za šank. Pogledao sam je malo bolje. Bila je sitna, ali je imala savršene velike i čvrste grudi. Na njenom sitnom telu izgledale su još veće. Svaki deo njenog tela je bio kao izvajan. Imala je lepe, zategnute noge i podignutu guzu. Bila je tamnoputa i izgledala je kao meleskinja. Kosa joj je bila delom skupljena u visoki rep. Bila je jako duga, crna, gusta i teška. Da me je neko pitao tada kako izgled žena iz mojih snova, pokazao bih na nju. Košarkaš sam, ali obožavam sitne devojke. One imaju neku posebnu, krhrku lepotu. Obično su i jako vatrene u krevetu. Posebno obožavam crnke sa azijatskom lepotom. Ona je bila sve to.  

Neposredno kada je ušla, drugari su pozvali neke devojke u naš separe. Bile su dobre ribe, ali bile su previše bučne za mene u tom trenutku. Posebno me je nervirala ona koja je sela pored mene i na sve načine pokušavala da pokrene konverzaciju. Trudio sam se da zadržim fokus na svojoj lepotici. Nisam hteo da mi izmakne. Razmišljao sam da li da joj priđem u tom stanju. Delovala je normalno. Imala je normalnu haljinu i fino se ponašala kako sam uspeo da primetim.

Nije bila tip devojke kojoj bi se dopala neka pijana budala. Pokušao sam da ustanem. Uspeo sam. Mislio sam da je to dovoljno da iskušam sreću, jer se takva sreća ne dešava često. Došao sam do šanka. Poručio sam piće. Baš u tom trenutku je i ona poručivala piće. Rekao sam konobaru da ja častim. Prostrelila me je pogledom ispod gustih, veštačkih trepavica. Nasmejala se i zahvalila se kulturno. Imala je lep osmeh i savršeno pune usne. Bila je hodajući seks. 

Poželjni u krevetu znaju koga žele u svom krevetu 

Ubrzo je skrenula pogled i okrenula se ka drugarici. Pokušao sam da uspostavim konverzaciju, ali nije me čula. Drugarica joj je pokazala da nešto pričam. Bilo je malo bezveze. Međutim, brzo sam se vratio u svoj sjaj. Pošto mi je propala prva fora, pitao sam je da li je u redu da sednem pored nje. Pogledala me je značajno, kao da ispituje moje oči. Bila je oprezna. To mi se još više dopalo. Sramežljivo je rekla da mogu i nastavila je da me gleda. Neosporno je da sam dobar šmeker, zgodan sportista. Ipak, ona me je malo uplašila. Pomislio sam da se njoj neću svideti. Mogla je birati koga će primiti u svoje društvo. Našao sam sebi ravnu i to me je posebno privuklo.

Bila je tako sitna pored mene. Nije nosila grudnjak i bradavice su joj virile ispod bele haljine. Nisam mogao da procenim da li su to silkoni ili ima prirodno zategnute grudi. Bile su tako savršeno upakovane u to slatko malo telo. Prekrstila je noge i pustila me je da se predstavim. Struk joj je bio minijaturan, siguran sam da sam mogao da ga obuhvatim malim prstom jedne ruke. Pomalo izgubljen u svojim mislima, uspeo sam ok da se predstavim. Uzvratila mi je jednako ljubazno, iako je još uvek bila rezervisana. Shvatio sam da moram da se opustim i budem maksimalno iskren. Primetila je to. 

Prelepa crnka naslonjena na krevet raširenih nogu

Opustila se posle nekoliko minuta i fino smo čavrljali. Bilo mi je retko prijatno. Posle pola sata razgovora, krenula je neka dobra muzika. Pružio sam joj ruku. Ustali smo da đuskamo. Njene drugarice su nam se suptilno pridružile. Bile su ok devojke. Nakon nekog vremena došli su i moji ortaci. Sve je ličilo na lepu klubsku priču. Ja sam poželeo nešto više.

Mala žena u srce pogađa

Kako je veče odmicalo, muzika je bila sve bolja. Malo sam se umorio i preznojio. Video sam da se i njoj kosa slepila za vrat. Pozvao sam je u separe da odmorimo. Uzeli smo piće sa mnogo leda. Separe je bio prazan. Moji ortaci navatali su svoje komade kao i svi poželjni u krevetu i nestali u gomili. Bilo je pravo veče za seks. Pitao sam se da li će se i meni posrećiti. Malo sam se i plašio.

Kada bih pojebao ovakvu ribu, mislim da bih se šlogirao. Seli smo blizu jedno drugom kako bismo se čuli. Haljina joj se prilepila za telo od znoja. Sada sam mogao da joj vidim cele bradavice. Bile su male i ispupčene. Bradavice su joj se poprilično naježile. Nisam mogao da sklonim pogled. Videla je to. Dovoljno me je upoznala da je sada mogla  da bude otvorenija. Pogledala je oko sebe. Stavila je moju ruku na svoju sisu. Stresao sam se ceo. Izgleda da su bili silikoni, ali bili su savršeni.

Pogledala je u moje međunožje kao da zna šta se dole dešava. Uhvatio sam joj pogled i nasmejali smo se. Smejala se tako lepo da sam morao da joj probam usne. Imale su ukus vermuta. Ljubili smo se nežno. Zaboravio sam da smo u klubu. Ruka je sa sise krenula niz njen minijaturni struk do guze. Malo sam joj podigao haljinu. Tada me je pogledala kao da me podseća gde smo. Kurac mi je bio na vrhunu. Kako da se suzdržim. Nisam mogao. Bio sam očaran njenom lepotom. Stanovao sam u blizini. Tražio sam način kako da je pitam da odemo do mene, a da ne shvati to loše. Kao da je čitala iz mog pogleda šta mislim, rekla mi je vruće i da bi izašla malo napolje.

Sama se pozvala u moj stan i servirala mi svoju pičku

Izašli smo na svež vazduh. Udahnula je duboko. Tada je primetila kako joj se ocrtavaju bradavice. Složila je grimasu kao da joj je neprijatno. Stavio sam joj ruku na sisu i rekao da je to nešto najlepše što sam video večeras. Rekla je da lažem. Nisam lagao, ali sam se nasmejao kao da jesam. Pitala me je da li želim da vidim još nešto. Tada sam lagao da sam zbunjen. Rekla je da će mi onda pomoći da se setim. Pokazala mi je na haljinu u predelu pičke. Kako je sedela prekrštenih nogu, haljina joj je bila skroz mokra u tom delu. Poželjni u krevetu kao što sam ja su savršeno čitali stanje pičke jedne žene. Kada sam se pribrao, samo sam joj pokazao ključ u ruci. Klimnula je glavom.

Kada smo došli do ulaza u moju zgradu, morao sam da je poljubim. Poljubac je bio toliko strastven da nisam mogao da se zaustavim. Ljubeći se smo nekako otključali vrata od zgrade. Bila je kao magnet. Nisam znao gde ću pre da smestim svoje nemirne ruke na tom malešnom telu. Misao na njenu malu i usku pičku me je izluđivala. Pred ulaznim vratima sam već bio na ivici da je pojebem. Gurnuo sam je uza zid i podigao joj haljinu do struka. Nisam mogao da otključam vrata, to je ona uradila.

Uleteli smo u stan saplićući se. Nismo ni upalili svetlo. Podigao sam je i poveo je pravo u spavaću sobu. Bacio sam je na krevet i pocepao joj haljinu. Naljutila se, udarila mi je šamar. Video sam je u tri primerka. Sve tri sam želeo da jebem odjednom. Privukao sam je ka sebi. Širom sam joj raširio noge. Imala je malu, glatku pičku sa velikim klitorisom. Polizao sam je kao sladoled sa trešnjom na vrhu.

Prelepa crnka masturbira gola na krevetu

Poželjni u krevetu su majstori svog zanata

Sperma joj je bila slatka kao i usne. I ona je mirisala na vermut. Iz malešne rupice izašlo je nekoliko kapi njenog soka. Prizor je bio savršen. Poželeo sam ga u većim količinama. Iskoristila je moje poglede da me namami na žestoku igru. Krenula je da masturbira. Trljala se gaćicama koje sam strgao. Uzeo sam ih iz njenih ruku i bacio ih u vis. Zakačile su se za luster. Počeo sam da je ližem kao lud. Primenio sam sva svoja umeća jezikom. Imao sam tremu. Drhtala je cela. Stenjala je glasno, kao da sam slušao hotlajn. Predala se celim telom mom jeziku. Kada sam sledeći put izronio iz njene pičke, video sam čitav mlaz sperme na rupici. To je bilo to.

Uhvatio sam je za grudi i privukao je na svoj kurac. Iskusno je uleteo u nju. Poželjni u krevetu su najbolji strelci, tu nema greške. Nisam mario što imam dva metra i kurčinu kao buzdovan. Ušao sam ceo u to maleno telo. I dalje se pitam kako sam uspeo.

Stavio sam joj ruku na tanani struk i pritisao ga. Kako je skoro svršila, mislim da je orgazam držao još uvek. Uvijala se i ispuštala čudne zvuke isprekidanih uzdaha. To me je izluđivalo. Znoj se skupljao između njenih grudi. Moji udarci su postali tako jaki da sam udario u noćni stočić. Flaše sa stočića su se prosule po njemu i po podu. Jedna flaša od njih se razbila. Bela tečnost se prosula po stolu i po podu. Zanimljiv prizor. Uhvatio sam deo rukom i prosuo po njenim grudima. Savršeno su klizile niz moju ruku. Razmazao sam joj kupku po celom telu. Kurac je i dalje divljao u njoj. Primetio sam kako joj se jedna trepavica odlepila na uglu. Nije marila za to. Vrištala je da je jebem jače.

Zadovoljio sam najlepšu ženu na svetu

Mislim da je bila u derilijumu. Nisam siguran da li je bila pristuna. Zatvorila je oči i krenula je sama da se nabada na njega. Pomislio sam da ću je povrediti svojim buzdovanom. Nije odustajala. Izvadio sam ga na kratko. Poludela je. Oborila me je na krevet i zaskočila ga je. Izgleda da sam je potcenio. Nimalo nije bila normalna. Bar u krevetu. Skakala je po njemu kao da na konju preskače prepreke. Ipak, nijednom nije izašao iz nje. Radila je to magično. Kosa joj je padala preko savršenih grudi. Uhvatila je kratko rukom i podigla. Nastavila je da me jaše. Pokušao sam da preuzmem tempo, ali nisam uspeo. Uskladio sam se sa njom. Svidelo joj se to.

Naslonila se na ruke pored mog tela i počela da tverkuje po njemu. To me je izludelo. Imao sam osećaj kao da je pumpa koja mi isisava spermu iz jaja.

Bio sam na vrhuncu. Hteo sam da se prepustim, ali uplašio sam se da to nije dovoljno ovako pohotnoj ženi. Usporio sam. Primetila je to i uštinula me je za bradavicu tako jako da je zabolelo. Popizdeo sam. Zbacio sam je sa sebe na krevet. Ponovo sam ja bio na njoj. Ovog puta sam je razvalio svojim ulaskom. Stenjala je i psovala me je. Nisam prestajao. Hteo sam celu da je okupam.

Onda je izgovorila jednu rečenicu koja me je porazila.

–        Ja sam tvoja kurva! Jebi me!

Posmatrao sam je kako mesi svoje sise govoreći to sa dopola odlepljenom trepavicom i grize se za usne. Osetio sam kako mi sperma iz jaja kreće ka glavićom velikom brzinom i prosipa se po njenoj glatkoj pički. Jedva sam ga izvadio. Nije mogao da prestane da svršava.

Prelepa crnka sedi gola na podu umazana mlekom za telo

Poželjni u krevetu umeju da budu ostavljeni 

Bilo mi je malo smor što je nisam duže jebao, ali bilo je preteško izdržati i toliko. Da li sam rekao koliko je bila lepa? Primetio sam da je i ona bila zadovoljena. Ipak, sujeta mi nije dala mira. Poželjni u krevetu, kao što sam ja bio, morali su znati da se suzdrže. Kako bih se izvukao, ispao sam još gluplji. Pitao sam je da se uda za mene. Smejala se od srca. Rekla mi je da sam baš čudan lik i da nismo par. Želela je samo seks.

Neke bajke nemaju prelepu princezu i srećan kraj. Ja sam bar imao prelepu princezu. Posle toga sam se vratio u Srbiju, upisao faks i sredio se. Onakvu lepotu naravno nikada nisam zaboravio. I poželjni u krevetu imaju ahilovu petu.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top