MATORKA MIRJANA SPREMNA JE ZA ORGIJANJA

Matorka sam za poželeti. Kažu da sam neopevana kurvetina, ali mene mišljenje ove male sredine ne interesuje, već uživam u svakom trenutku svog života. Bila sam udata za Švajcarca i svoj razvod sam dobro unovčila, tako da sada moj jedini rad je uživanje sa mladim momcima u mom krevetu. Nemam nikakvih kompleksa vezanih za moje godine ili mozda izgled. Naprotiv, obožavam kada me momak u seksu naziva najpogrdnijim imenima, jer to me još više pali i onda podivljam i razvalim mu mladu kurčinu. Očekujem da mi se javi što više mladih i napaljenih dečkića, a može i više njih u paketu odjednom.

Teta Mira je spremna i može sve da vas primi odjednom!

Pozovi me na 0906/450-001 (120 RSD/min sa PDV-om). Izaberi opciju 28.

Matorka Mirjana u ličnoj karti:

Godište: 1970.

Omiljena poza: Obožavam pauka, da se ukrstimo i gledamo dok se cepamo!

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top