EGZOTIČNA JELICA KAŽE DA JOJ JE PONESTALO MEŠALICA

Egzotična sam od glave do pete, a i novčanik mi je isti takav. Povratnica sam iz inostranstva, udovica, veoma situirana i uvek željna seksa. Meni novac nikada nije bio problem, ali večiti problem mi je naći dobar, mladi kurac. Sve kurčeve u okruženju sam već isprobala, a pošto volim da dobro častim momka koji me razvalio, uvek mi se vraćaju. Moja želja je da, dok još izgledam kao porno diva, isprobam što više novih, mladih kurčeva.

Mesto vreme i grad su najmanji problem, samo se ti javi, a sve troškove ja pokrivam.

Pozovi me na 0906/450-001 (120 RSD/min sa PDV-om). Izaberi opciju 27.

Egzotična Jelica u ličnoj karti:

Godište: 1980.

Omiljena poza: Volim da muškarcu obesim noge oko vrata i privučem ga na grudi. Dublje ulazi dok se ljulja na mojim sisetinama 🙂

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top