DEVICA IVANKA IŽIVELA BI SE IPAK PRE BRAKA

Devica sam. Prosto me sramota da vam priznam da sam sa 19 godina još uvek devica. Kada sam videla da se ovde javljaju i nevine devojke, ohrabrila sam se. Moj veliki problem je mala sredina u kojoj živim i sve se zna. Naravno, mnoge moje drugarice su već uveliko završile sa devičanstvom i uživaju u svim čarima seksa, ali su zato “obeležene” i teško da će se ikada udati. Ja imam veoma stroge roditelje koji me svuda prate i sačuvala sam se. Donekle. Pušila sam par puta. Sada bih da probam i ostalo. Jedini kontakt sa svetom su mi internet i telefon, pa sam iskoristila priliku da ovako komuniciram sa muškarcima.

Moja želja je da pronađem nekog dobro situiranog muškarca, može i stariji, koji me može izvući iz ove sredine, oduzeti mi nevinost i naučiti me svemu o čemu mi moje drugarice sa oduševljenjem pričaju. Ja nisam za selo i ne mogu više da se krijem, ni tatoo, pirsing, ni svoje potrebe.

Pozovi me na 0906/450-001 (120 RSD/min sa PDV-om). Izaberi opciju 26.

Devica Ivanka u ličnoj karti:

Godište: 2003.

Omiljena poza: Do sada sam samo klečala i dopada mi se da gledam kako muškarac doživljava orgazam zahvaljujući meni 🙂

PRUŽALAC USLUGA Fonlider d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 100206806 Matični broj: 17195735 Delatnost: 6820 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@fonlider.rs. U ime Fonlider d.o.o. obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne i osnovne podatke o kupcima/ korisnicima. Tu spadaju i podaci neophodni za poslovanje i informisanje korisnika u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora da li žele da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni u Fonlider d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti.

TEHNIČKA PODRŠKA – OneClick Solutions d.o.o. Adresa: Sime igumanova 2-4 PIB: 107479270 Matični broj: 20811161 Delatnost: 6201 Kontakt telefon: +381 11 207 30 21 Kontakt email: office@oneclick.rs. Za sve reklamacije, informacije, sugestije, pohvale i kritike, mozete se obratiti na broj telefona 0112073703 ili putem e-maila office@oneclick.rs. Pružalac usluge i njegovi partneri nisu odgovorni za moguće greške nastale u sistemu ili na strani mobilnih operatera, kao i za sve tehničke probleme nastale korišćenjem servisa. Zahtevi pružaocu usluga za naknadu materijalne ili nematerijalne štete nastale korišćenjem ili nekorišćenjem ponuđenih informacija u osnovi su isključeni. Isključenje važi ukoliko autor nije učinio dokazivo namernu ili grubo nemarnu grešku. Poruke koje korisnici primaju se ne naplaćuju. Ne postoje nikakvi dodatni troškovi, plaćaju se samo poslate poruke. Slanjem SMS poruke, korisnik automatski daje saglasnost za prijem besplatnih poruka reklamnog karaktera od strane Pružaoca usluge.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top