Fantazije su mi donele najbolje orgazme, čak i na sceni

Fantazije su sastavni deo mog života. Glumac sam i mogu reći da ih živim. Pre svake uloge potrebno je u svojoj glavi stvoriti lik, priču i smisao. Delo je najmanji deo posla. Svet mašte koji me je činio odličnim u poslu, činio me je i savršenim ljubavnikom. Oživljavao sam svoje likove u fantazije u svakoj ženi koju bih upoznao. Svaka je u meni budila neku priču, prošlu, sadašnju ili buduću. U svom životu, imao sam mnogo takvih priča. Nijedna nije bila ostvarena u jednoj ženi. Ni u jednoj ni ja nisam bio isti.

Tako je bilo dok nisam upoznao svoju ženu. Ona mi je pokazala kako fantazije spajaju prave ljude. Glumili smo zajedno u jednoj predstavi o seksu. Oboje smo bili već iskusni, sredovečni ljudi. Prošli smo mnogo orgazama do onog pravog, koji smo zajedno doživeli na sceni.

Fantazije pokreće velika požuda

Prvi put sam je video uživo na kastingu za predstavu. Za razliku od mene, bila je afirmisana glumica i glumila je u filmovima. Dugo je bila u inostranstvu. Ja sam bio pozorišni glumac i retko sam se pojavljivao u domaćim serijama. Mislio sam da je nadmena i uobražena. Bila je prelepa i dostojanstvena, ali nekako čudno zatvorena. Iritiralo me je to. Posebno me je nerviralo jer je odlična glumica, sa karakterom. Nije dozvoljavala da joj se iko meša u glumu. Voleo sam da provociram takve glumice.

Ipak, nisam imao kada da komuniciram dublje sa njom. Posle priprema se nije zadržavala na žurkama. Možda nije ni htela da komunicira sa mnom, jer sam bio poznat po nezgodnom karakteru. Kopkalo me je da je upoznam, ali ubeđivao sam sebe da je sigurno snob. Tada nisam shvatao da je želim. Shvatio sam kada je trebalo da glumimo scenu seksa.

Ni njoj ni meni scena seksa nije teško pala. Bili smo željni dobrih uloga. Trebalo je da je napadnem na podu sobe i da divljački vodimo ljubav. Scena je morala biti prava, jer je priča tražila realni događaj. Dogovor je pao. Kada se približila u pocepanoj haljini obnaženih, lepih grudi bio sam još uvek miran. Kada sam je privukao sebi i krenula je da mi svlači pantalone progutao sam samo knedlu. Mirisala je kao vrela letnja noć. 

Kada me je pogledala svojim velikim, smeđim očima, ostao sam bez daha. Spustivši pogled na njene sočne usne koje je trebalo da poljubim, pao mi je mrak na oči. Nežna plavuša stajala je kao fantazija ispred mene. Goreo sam od hemije. Istovremeno me je oduševljavala i nervirala. Isto tako, poželeo sam da je pocepam.

Elegantna plava žena iz fantazije ogleda se u ogledalu

Fantazije dolaze nenajavljeno

Prva scena seksa je prošla nekako površno, radili smo samo pripremu. Nisam je poljubio. Kako je lako to reći. U mojoj glavi nastao je haos. Posle scene sam je posmatrao krišom kako se šminka. Bila je zaista prelepa. Pitao sam se šta li se mota po toj lepoj glavi? Šta voli? Koga voli? Da li bi mogla mene da zavoli? Misli su bile jače od mene koji sam pokušavao da je mrzim.

Sanjao sam je te noći. Vodili smo ljubav na sceni. Imao sam najveći orgazam ikada. Publika je to primetila i ceo hol mi se smejao. Ubeđivao sam sebe da sam samo zagoreli kreten. Na sledećoj probi sam se trudio da ne utiče na mene. Uspeo sam da je pogledam od glave do pete. Vitka plavuša, malih, ali lepih grudi sa ispupčenim bradavicama gledala me je prazno. Imala je malu, ali zategnutu guzu koju sam uhvatio i privukao. Smrzao sam se od njenog pogleda, ali tek toliko da mi kolena pokleknu. Onda sam pogledao njene sočne, nežne usne. Smogao sam snage da je poljubim. Kada sam naslonio usne na njene, potonuo sam u vrelu, letnju noć na koju je mirisala. Ulazio sam nju i jebao je nežno. Poželeo sam da nikada ne izađem iz nje.

Kurac mi je jebeno skočio i shvatio sam šta radim. Odmakao sam se. Pogledao sam je. Više me nije gledala prazno. Njen pogled mi je nešto govorio. Možda je primetila da sam se napalio? Bio sam užasno besan. Pobegao sam kući, ali kao da je išla za mnom. Nisam mogao da zaboravim osećaj poljupca. Fantazije su postojale sve lepše i bio sam sve dublje u njoj. Sa svakom sledećom scenom, moje fantazije su imale drugi oblik. To više nije bio ulazak u ulogu. Bilo je nešto mnogo jače od toga.

Prelepa glumica nije ni znala koliko uloga igra u mom životu

Fantazije su me slomile. Imao sam je toliko puta da sam se sam pitao kako mi sve to pada na pamet. Bila mi je šefica, sekretarica, bebisiterka, maserka, farmerka, striptizeta. Imao sam je na svakom mestu koje sam ikada maštao. Pojavljivali su se i novi horizonti. Nisam imao izbora sem da im se prepustim. Kad god bih je video smejao bih se tome što nije ni znala koliko uloga ima u mom životu. Sve ih je glumila savršeno. Samo sam ja bio užasan. Nikako nisam mogao da se opustim u toj sceni. Nikada je nismo ni uradili do kraja. Zatim sam počeo da trokiram i kad god je vidim. Sve je bilo izdržljivo do predstave.

Krenula je naša scena seksa. Te večeri je bila posebno lepa. Trudio sam se da budem hladan kao kamen. Prišla mi je obnaženija nego inače. Grudi su joj bile otekle i koža joj se naježila. Progutao sam tu knedlu. Privukao sam je ka sebi i osetio njen čaroban miris. I ta knedla je prošla. Njen pogled se igrao mojim emocijama kao na vrteški. Zatvorio sam oči na trenutak. Bila je tako krhka u mom naručju. Onda sam joj pogledao samo usne. Blago ih je otvorila i čekala moj jezik. Hemija me je vukla ka njima. Imao sam osećaj kao da propadam u njene mekane usne. Počela je nežno da se uvija pod mojim rukama. Moje knedle više nisu prolazile.

Povukla me je na pod. To smo naučili. Legao sam preko nje. To smo naučili. Scena je bila prava, nije imala gaćice. I to smo naučili. Onda je krenula da se trlja od njega. Već je bio ogroman, ali naprasno je krenuo da bubri. Pogledao sam ga, bio je pun vena. Njena pička je vlažila.

Seks na pozornici

Da li ste znali da su neki orgazmi pravi i na sceni

Uhvatio sam je snažno za sisu. Podigla je noge oko mog struka da nas prekrije. Moj kurac je bio pred njenim otvorom. Mogli smo da to ne uradimo. Svakako se ništa nije videlo od njenih nogu. Ja nisam izdržao. Zavukao sam ga snažno. Pogledala me je iznenađeno. Na tren sam se zapitao šta to radim, ali brzo me je prošlo. Nastavio sam da ga guram kao ludak. Cepao sam je na sred pozornice dok sam slušao masu kako navija. Njeni uzdasi su odjekivali pozornicom. Uhvatila me je snažno za ramena. Izgledala je kao da hoće da me trgne. Nisam mogao da se zaustavim. Osetio sam kako svršavam. Moja sperme je klizila po njenim butinama. Zagrlila me je i spustila moju glavu na svoje grudi. Zavese su se spustile.

Bio sam van sebe. Očekivao sam najgoru moguću osudu. Međutim, niko nije reagovao čudno. Dobili smo samo aplauz. Ona je otrčala u sobu. Drhtao sam od uzbuđenja. Moj kurac je i dalje bio ogroman. Krenuo sam po cigarete da se smirim. Ušao sam u sobu, kada sam čuo da se vrata otvaraju. Na vratima je bila ona. Snažno ih je zatvorila i zaključala. Gledao sam je u ogledalu. Moje fantazije nisu bile ni nalik ovoj.

Prišla mi je i uhvatila me za kurac kao porno diva. Podigao sam je na sto za šminkanje. Strgao sam joj gaće. Bile su skroz mokre. Gledala me je napaljeno. Zavukao sam joj ga snažno u pičku. I ona je zadrhtala. Potpuno mi se predala. Proždirala me je pičkom. Ulazio je do kraja. Sve je jače stezala butine. Polizala mi je uvo i krenula jezikom po mom obrazu do usana. Gledao sam u ogledalu kako joj gnječim guzu. Imala je prelepa leđa sa tetovažom na vratu. Zavukao sam ga najjače ikada. Svršili smo u jednom dahu.

Ostvario sam sve fantazije sa njom

Morali smo brzo da izađemo iz sobe i sačekamo kraj predstave. Laknulo mi je kada sam osetio da me želi kao i ja nju. Uhvatio sam je za ruku i poklonio se sa njom. Gledala me je požudno. Oko mene nije više bilo nikoga, video sam samo nju. Na sred pozornice pitao sam je da je povezem kući. Nasmejala se. Prespavala je kod mene. Vodili smo ljubav do jutra. 

Posmatrao sam je kako se budi. Bila je kao san. Bila je nasmejana i raspoložena. Poljubila me je nežno. Silno sam želeo da joj kažem kakve je fantazije izazvala u meni. Gledala je kao da sve zna. Rekla je da takvu hemiju nije osetila nikada u životu i da je maštala o meni. Tada sam i ja njoj priznao koliko dugo je želim. Ostvarili smo sve fantazije. Postala mi je žena.

Nasmejana plava žena leži gola u krevetu

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top