Perverzni razgovori se mogu praktikovati uvek

Perverzni razgovori su eliksir mladosti. Isto kao i flert. Ljubomorne žene će se malo buniti. Flert je ljudska potreba. Muškarci stalno flertuju. Lažu vas kad kažu da to ne rade. Pišem vam svežu priču. Upravo sam na sezoni u Crnoj Gori. Radim kao kuvar u jednom hotelu. U slobodno vreme se jebem sa koleginicom. Naravno, u vezi sam. Kada je to bilo važno.

Perverzni razgovori zapalili su kuhinju 

Upoznali smo se prvog radnog dana. Došla je sva čupava i nervozna. Bila je u običnoj letnjoj haljini, skupljene kose i bez šminke. Iza namrštenog pogleda video sam prelepe, svetle oči. Usne su joj bile pune i sočne i bez šminke. Kosa joj je bila farbana u jaku crnu boju. Bila je visoka i vitka, ali je imala ogromne grudi. Oduševio sam se kada sam čuo da će raditi sa mnom. Nisam znao sa kim ću imati posla. Pored toga što je mnogo bolja kuvarica od mene, ispalo je i da je veća perverznjakuša od mene. Na uštrb svega, ispalo je i da je prava opasnica od žene. Imala je što treba da odlepim za njom.

U početku se nismo slagali. Tako to ide. Sva sreća, gađali smo se samo špagetama. Da je došlo do gađanja šerpama, neko bi sigurno stradao. Nikako nismo mogli da se dogovorimo ko će preuzeti koji deo posla. Nismo se ni slušali. Oboje smo se trudili da se pokažemo dominantnijim. Nismo trpeli autoritete. Uspeli smo nekako da se podelimo da ona bude na tavama, ja na roštilju. Nije htela da smrdi na roštilj. Ja sam, kao svaki muškarac, bio spreman na sve da bih pojebao dobru ribu. Najmanji mi je problem bio da smrdim na toj vrućini.

Naš rat se nije završio, samo je poprimio novi nivo. Nismo se gađali hranom, ali jesmo rečima. Psovali smo se na sav glas. Kako sam lud, namerno sam potpaljivao vatru. Želeo sam samo da je vidim usplahirenu. To me je strašno palilo. Bila je prava muškarača. Odgovarala mi je čak i gore od muškarca. Perverzni razgovori su nam postali svakodnevica. Postali smo pravi hotlajn.

Prelepa devojka zelenih očiju leži na krevetu

Perverzni razgovori zapalili su i mene

Živela je u susednoj kući. Ipak, viđao sam je samo u prolazu. Uvek je negde žurila, jurila, telefonirala. Družila se sa jednom devojkom koja je radila u susednom restoranu. Gotovo sve vreme je bila van kuće. Povremeno bih iz njene sobe čuo muziku, ali nije se oglašavala. Ja sam uvek bio u nekoj gužvi, ali kopkalo me je uvek šta se kod nje dešava. Mislim da je iza te ljušture bila dobar čovek i veoma slična meni.

Počeo sam otvoreno da joj pokazujem da me privlači. Povremeno bih je pitao za dečka ili bih prekomentarisao njen izgled. Nije reagovala. Uvek bi priču okrenula na šalu. Koliko mi je prijalo što smo počeli da komuniciramo, toliko me je nerviralo što je tako zatvorena. Postao sam opsednut njome.

Jednog dana sam je posmatrao pitajući se šta me je to privuklo kod nje. Nosila je uniformu. Prilično joj je bila tesna, pa su grudi bile spljesnute, što se baš videlo. Nosila je kapicu. Kosa joj se bila ulepila od znoja. Usne su joj bile uvek vlažne i pune. Kada bi me pogledala onim ogromnim plavim očima, svaki put mi se zavrtelo u glavi. Bila je lepa. Bila je luda. Znala je da me ućutka. Imali smo istu energiju i istu hemiju.

Ne mogu da kažem da moja devojka nije imala sve to. Međutim, sa ovom devojkom sam bio načisto budan. Ona me je razbuđivala, mučila, kopkala, izluđivala. Par puta sam pomislio da isto oseća. Uhvatio sam njen pogled kada se nisam nadao. Jedne večeri mi je čak to i nagovestila. Rekla mi je da nisam tako loš kao što se predstavljam. Ja sam se, iskreno, zapitao da li je tako.

Kada dođe do ključanja, bolje je spaliti se

Jednog dana, došla je besna na posao. Nije bilo moguće razgovarati sa njom. Pokušao sam da saznam šta se desilo, ali me je oterala u tri lepe. Čekao sam da se smiri. Taman je krenula neka oluja i gosti su se razišli. Ostali smo sami da očistimo kuhinju. Pitao sam je otvoreno šta se desilo. Rekla mi je da meni sigurno neće reći. Bio sam uporan da saznam zašto je to odgovorila. Pitao sam je otvoreno da li je reč o dečku. Samo se nasmejala. Shvatio sam. Ne bi se ona nervirala zbog dečka. Pitao sam je da li želi da ja odradim pripremu. Oterala me je u tri lepe. Slučajno je rukom oborila tanjire sa sudopere. Nekoliko njih se razbilo. Pokušavajući da ih pridrži, spalela se i oborila kofu sa lignjama. Pritrčao sam da joj pomognem i da je pridignem. Nije mi dala.

Rekao sam joj da se smiri. Srce joj je ubrzano kucalo. Rekla je da je mirna. Uhvatio sam je za obraze. Ošamarila me je. Pao mi je mrak na oči. Ispred sebe sam video samo njene sočne usne. Bila je topla i znojava. Drhtala je od uzbuđenja. Žestoko sam se napalio. Nisam znao šta da radim sa tom divnom ženom u svojim rukama. Kurac mi je opasno skočio. Osetio sam to kao da mi je i on opalio šamar. Oko nas nije bilo nikoga, a i da je bilo, sigurno se ne bih suzdržao. Poljubio sam je. Tako sam je snažno poljubio da zamalo da se i ja otkliznem na vodu koju je prosula. Pridržali smo se za radni sto. Gledala me je besno. Uniforma joj se, kao na filmu, otkopčala oko grudi. Odgurnula me je.

Perverzni razgovori završili su se seksom na radnom stolu u kuhinji

Perverzni razgovori su nas naterali da izgorimo na tihoj vatri

Uspeo sam da je uhvatim. Nije htela ni da me pogleda. Izvinio sam se. Rekla je da to nije dovoljno. Pokušao sam da okrenem na šalu. Pitao sam da li bi značilo ako bih je opet poljubio. Krenuo sam da je poljubim, ali mi je zalepila takvu šamarčinu da mi se zavrtelo u glavi. To me je još više napalilo. Strgao sam joj uniformu. Odlepila je. Pokušala je opet da me udari, ali sam joj pridržao ruku. Pitao sam je otvoreno:

 –       Da li želiš da prestanem?

Ćutala je. Raskopčao sam joj uniformu do kraja. Imale je crni veš. U dekolteu su bile savršene prirodne četvorke. Bile su čak i veće nego što sam mislio. Skinuo sam joj i grudnjak i kapicu. Duga kosa joj se prosula po grudima. Srce joj je i dalje udaralo kao ludo. Prešao sam rukom preko njenih grudi do gaćica. Zatim sam joj zavukao ruku u gaćice. Tada je postala prava divljakuša. Počela je da dahće kao da svršava. To me je dodatno uzbudilo. Bilo je deset minuta do 12. Znao sam da u ponoć dolazi šef i da moramo biti brzi. 

Okrenuo sam je da joj vidim guzu. Danima sam je skidao u mislima. Morao sam da vidim sve što poseduje. Bila je savšena. Velika i mekana. Pljesnuo sam je nekoliko puta. Stavio sam joj ruku između guzova do pičke. Drkao sam je ubrzano. Imao sam cilj da svršimo do 12. Ubrzo sam joj stavio i prst u pičku. Posle jednog, usledio je još jedan prst. Širila se kao meduza i gutala ih je. Ne znam ni kako sam otkopčao pantalone u toj strasti. Kurac je samo uleteo u nju. Bio je veći nego ikada. Imao sam osećaj da je stena, a ne mišić. Bilo je bolje nego perverzni razgovori.

Brzinski seks do zvezda

Stegao sam je rukama oko vrata. Ona se jedva pridržavala za radni sto. Jebao sam je udarajući jajima u njene guzove. Pokušavala je da se pridigne da bi nam bilo lakše, ali udarao sam u nju prejako da bi stajala na jednoj nozi.

–        Mislio sam da su perverzni razgovori samo maska i da si neka budaletina.

Odlepila je. To sam i hteo. Pokušala je da se okrene ka meni, ali nisam joj dao. Cepao sam je. Počela je opasno da stenje. Stavio sam joj ruku na usta. Ugrizla me je. To mi se dopalo. Naslonio sam joj usne na uvo. Rekao sam joj da me nijedna do sada nije izludela tako kao ona. Pustio sam je da mi odgovori.

–        Konju!

Okrenuo sam je ka sebi. Kako je bila naslonjena na radni sto, podigao sam joj noge. Bila je prilično teška. Nekako sam ušao u nju. Na kratko sam je jebao držeći je za noge koje je skupila oko mog struka. Plašio sam se da joj ruke ne otkažu i udari se o ivicu radnog stola. Spustio sam joj noge i podigao je na sto. Papuče su mi klizale po pločicama. Bilo mi je važno samo da svršim. Gurnuo sam začine sa stola. Legla je na sto i podigla je noge na moja ramena. Imala je prilično snažne butine. Da me je pritisla njima, onesvestio sam se.

Ležala je kao da mi preti da to može da se desi. Ruke lepljive od začina stavio sam na njene grudi. Pogledala me je kao da će me ubiti. Ulepio sam ih brašnom. Mesio sam ih kao testo. Kurac je divljao van moje kontrole. Na satu je pisalo minut do 12. Zahuktao sam se kao mašina. Čista pornografija. Orgazam je nailazio kao uragan. Kao i šef. Svršavajući smo se spustili iza radnog stola.

Dugokosi dečko jebe sisati crnku od pozadi

Bio sam kažnjen zbog ludačkog orgazma. Kad bi sve kazne bile tako dobre 

Poprskao sam se po grudima. Nju sam uneredio načisto. Sperma joj se slivala niz grudi i stomak. Naravno da nismo stigli da se sredimo. Šef nas je zatekao u trenutku kada smo ubrzano navlačili uniformu. Pantalone sam nekako i navukao, ali omašio sam rukav. Njoj je jedna sisa još uvek bila van uniforme, sa sve spermom na bradavici. Mislim da njegovom kurcu nije bilo dobro kada je video njenu sisu. Pozeleneo je.

Ništa nije komentarisao niti ispitivao. Doviknuo je samo da smo kažnjeni zbog seksa na radnom mestu. Pogledali smo se i krenuli da plačemo od smeha. Izneverovali smo u kakvoj smo se situaciji zatekli. Taman smo se obukli, kada su se vrata ponovo otvorila. Šef se vratio i dodao da su od sada zabranjeni i perverzni razgovori. Tada sam bio siguran da njenu sisu nikada neće zaboraviti.

Sve smo ispoštovali. Jebemo se do pet minuta do 12, a perverzni razgovori su šifrovani.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top