Potlačenost. Jedna reč, mnogo značenja, ali dobar seks

Potlačenost je omražena reč, posebno kod žena. Svet je prema ženama bio isuviše surov. Muškarci za to nisu krivi. Žene su slabiji pol. Mi smo samo životinje kojima je lov u krvi. Čak i kada nas lepota i nežnost žena slome, naš nagon prevlada. Muškarac sam, obrazovan i situiran, bez ijedne slabosti. Ipak nikada nisam uspeo da prevladam svoj nagon. Lovio sam. Varao sam. Mučio sam. Klinke. Matorke. Volim kada mi je žena potlačena. Čak sam se i zaljubio. I toj ženi sam prišao kao životinja.

Muškarci vole da dominiraju. Vole da uprljaju sve što je nežno i belo. Vole da iskušavaju sve što je krhrko. Muškarci grebu, grizu, štipaju i lome. Slome se možda jedino kada je pred njima lepotica na kolenima. Što je nežnija, njima je svetija.

Potlačenost žene je večita muška fantazija

Naslućivalo se proleće. Toplo proleće, sa primesama divnih boja i čežnjivih pogleda. Počinjala je nedelja plesa. Radio sam kao scenograf u pozorištu, pa je značilo mnogo posla. Bio sam spreman na to. Nisam samo bio spreman da ponovo vidim nju. Ninu.

Bila je mlada balerina u usponu. Često je nastupala u Beogradu. Njena pojava je bila tražena širom sveta. Bila je izuzetno nežna i lepa. Plava kao ruska noć, krupnih plavih očiju i rumenih, punih usana i odisala je nekom egzotičnom i drugačijom energijom. Visoka i vitka, imala je lepu malu guzu i lepo oblikovane male grudi. Kad god sam je video, budila je u meni momačka maštanja o Rusiji i velikoj ljubavi u hladnim večerima. Njena pojava me je svlačila do gole kože.

Upoznali smo se četiri godine pre toga. Svaki njen dolazak u Beograd meni je bio proleće, a odlazak sam preboljevao u zimskom snu. Na kraju sam, kao svaki muškarac, želeo da je više ne vidim. Bio sam mnogo stariji od nje, svakako ne bih ništa mogao da uradim.

Tog proleća, došla je jedrija i lepša nego ikada. Sa godinama, obline su joj bile sve izraženije, a lik joj je dobio ozbiljniji izraz. Postajala je prava, prelepa žena. Nikada neću zaboraviti taj dan. Ušla je u pozorište u dugoj, beloj haljini, skupljene kose, sa ogromnim šeširom. Prošla je pored mene kao da se nikada nismo videli. Bacila je samo hladan pogled. Kažu da slava sve uzima pod svoje. Izgleda da je bila istina. Toliko sam žudeo za hladnom kučkom,

Poželeo sam više nego ikada da je pojebem posle toga. Želeo sam da je spustim. Potlačenost. To je prava reč.

Nežna plava devojka skuplja kosu šnalom

Potlačenost je sakrivena opsesija

Posmatrao sam je na nastupima. Nina je zaista bila sve bolja balerina. Ta predivna, svetla devojka, svetle puti, mađijala je publiku svojim telom. Izgledala je kao energija koja vitla na sceni i sve nas obuzima. Igrala je dostojanstveno i nežno. Na licu joj se nikada nije video napor niti umor dok je plesala. Izgledala je kao anđeo. Međutim, u njoj je bilo nešto hladno i misteriozno. To nisam kod nje primetio ranije. Krila je neku tešku priču ili tajnu. Iskustvo mi je govorilo da je nešto promenilo. Ne samo meni, nikome se nije javljala. Bila je hladna i odsutna van scene. Međutim, nisam mogao ni da pretpostavim šta je muči.

Jedne večeri, posle plesa, prolazio sam pored njene sobe za presvlačenje. Napolju je padala kiša i bilo je mračno, ali nije upalila svetlo. Malo je pridigla kosu i krenula da skida kostim. Profil joj je bio čaroban. Imala je malo šminke, oči su joj bile umorna i poluzatvorene, a usne otekle. Iz kostima su ispale njene prelepe male grudi. Bile su čvrste i okrugle, sa ogromnim bradavicama. Pod obrisima svetla sa prozora videlo se kako joj je koža nežna. Kostim je padao sve niže niz tanak struk i savršene, duge noge. Tako sam voleo visoke i mršave devojke. Čekao sam taj trenutak da vidim da li je i dole tako nežna. Falio je još samo centimetar. Još samo centimetar…

Potlačenost kao kazna, kajanje ili zahvalnost

U tom trenutku neko je snažno privukao ka sebi. Bio je to njen menadžer. Kostim je pao na pod, a nežna, plava kosa, rasula joj se po leđima. Poljubio je sočno i stavio joj je ruku na pičku. Međutim, ona se otimala. Bio je strašno grub. Gurnuo je uza zid i nastavio da je trlja. Koža joj je postajala crvena. Počeo je da otkopčava svoje pantalone. Zario joj ga je duboko u pičku sa leđa. Zabolelo me je. Otimala se, ali uhvatio je za ruke i pribio uza zid. Vezao joj je gumicu sa kose oko ruku. Nije mogla ni da se pomeri.

Glava joj je bila naslonjena na zid i držao je rukom. Kreten je doslovno razvaljivao od kurca. Nije se ni osvrnuo da vidi da li su otvorena vrata. Kada je videla da ništa ne može da uradi, prepustila se. Stavio joj je prst u čmar. Zatvorila je oči. Pustila ga je da je pocepa.

Okrenuo je ka sebi i ona je počela da se spušta na kolena, drhćući. Pitao sam se da li je ova potlačenost nastala kao kazna, kajanje ili zahvalnost.

Moja Nina znala je da prima

Čuo sam da je otišao i poslednji čuvar u pozorištu. Napolju je lilo kao iz kabla. Izgledalo je kao da je napolju veliki akvarijum u kojem plivaju morski psi. Ja nisam mogao da se pomaknem sa mesta. Kurac mi se stegao kao kamen. Želeo sam da ih razdvojim, ali i da ih gledam. U jednom trenutku mi je delovala krhko i nežno i budi u meni zaštitnički naboj. U drugom je radila sve što želi i delovala mi je kao kurva koja isplaćuje svoj danak. Zašto joj je još uvek menadžer ako je maltretira? Kako je to stvorenje uspelo da uskovitla sve najnežnije i najdivlje u meni?

Primila je njegov kurac iskusno, kao da je to radila za svaki obrok. Izvlačila ga je i uvlačila do kraja. Bio je miran par sekundi, a onda je počeo da joj cepa grlo. Između njegovih nogu, mogao sam malo bolje da vidim njenu pičku. Kao i ona, bila je bela i nežna. Bila je potpuno glatka. Žestoko sam se napalio. Zamišljao sam da sam ja taj koji je drži za kosu i jebe. Raskopčao sam pantalone i počeo suptilno da ga drkam. Trudio sam se da me ne vide. Nisu me mogli čuti od kiše. Drkao sam ga snažno kao da želim da svršim što pre i pobegnem.

Dugo je bio u njenim ustima. Pitao sam se kako li još diše. Nisam mogao da joj vidim lik, ali sam video da joj pica vlaži. Izgleda da je nagon ipak prevladao ponos. Pušila ga je sa jačom žestinom. Gad je to osetio i spustio joj ruku na pičku. Želeo je da je gleda kako mastrurbira. Radila je sve što joj kaže. Da je pišao po njoj, ona bi sve popila. Njena potlačenost je postajala sve sumnjivija.

Muškarac davi lepu, plavu devojku

Voajer bez morala

Gledao sam seks žene u koju sam zaljubljen i njenog mučitelja i drkao sam na njih. Pomislio sam kakva sam životinja, ali nisam hteo da odustanem. Kučka je ionako postala kučka.

Gad joj je pocepao grlo, ali nije svršio. Hteo je još malo da se igra. Podigao je i pljesnuo nekoliko puta po guzi. Odgurnula ga je, ali je uhvatio za obraze. Poljubio je na silu. Mogao sam da osetim kako je jako steže da bi je ukrotio. I to me je palilo.

Opet je pribio uza zid, ali joj je privukao zadnjicu ka sebi. Kreten je želeo da joj odradi pseću pozu do kraja. Umakao je svoje prste u njenu pičku i u anus naizmenično. Zatim ih polizao. Uvukao je kurac u pičku. Nije mu bila dovoljna, morao je i u anus. Jebao je naizmenično u obe rupe. Ona se pridržavala rukama uza zid. Kada je krenuo da divlja u njoj, nije više mogla da se pridržava i počela je da klizi. Iskoristio je to da je gurne na pod. Uhvatio je za kosu i snažno joj povukao glavu unazad. Nije izlazio iz njene guze. Sigurno je bolelo. Cepao je i povlačio joj glavu sve više.

Naredio joj je da dahće. Dahtala je tiho. Rekao joj da govori prljave reči. Bio je sve grublji. U jednom trenutku je samo zatvorila oči i izmenila lik. Iz njenih usta su počele da izlaze najprljavije reči koje sam ikada čuo.

–    Jebi me! Ja sam tvoj kurva! Samo tvoj kurva! Možeš da mi radiš šta god želiš!

Dahtala je i uvijala se kao da stvarno uživa. Na njenom licu više nije bilo straha. Zanemeo sam. Stegao sam guzove i počeo da ga drkam još jače.

Ona voli potlačenost

Glas joj je postajao sve više promukao. Gad joj je pocepao dupe, pa je naslonio leđima na zid. Vezao joj je ruke nekom trakom. Raširio joj je noge i polizao pičku. Krenuo je kurcem ka njenoj pički rešen da svrši. Uleteo je u nju kao da ruši zidove. Pridigla se od udarca. Krenula je da stenje. Stavio joj je ruku na usta. Drugom rukom je držao za sisu. Jebao je uza zid kao da je laka kao pero. Bio je snažan čovek. Njegovi mišići su se izvijali predamnom kao plastelin. Što je više cepao, bio sam na ivici da svršim.

Tada me je ugledala svojim ogromnim plavim očima. Od straha sam se još više ukrutio. Mislio sam da će nešto reći. Kučka se nasmejala. Smejala se gledajući kako drkam kurac. Izgleda da joj se dopao. Gledala ga je kao da ga ona drka. Oči su joj pratile moj rad rukom dok je onaj gad cepao. I ja sam se stopio sa prizorom i zamislio da je jebem. Bio sam na ivici. Zatvorila je oči. Vrisnula je. Pukao sam kao lubenica. Sperme mi je okupala celu ruku. Zavrtelo mi se u glavi. Naslonio sam se na zid. Glava mi je bridela, kao i kurac. Zastao sam par trenutaka, kada sam čuo snažne uzdahe iz sobe. Otvorio sam oči. Gad je svršavao po zidu, a njoj je niz butina curela ogromna količina sperme, kao da piša.

Imala je zadovoljan izraz lica. Gledala je u mene. Uhvatila se za grudi. Skliznula je uza zid i sela na pod. Lik je završavao orgazam. Prišao joj je i stavio joj je kurac u usta da ga obliže. Oblizala ga je gledajući u mene. Iz kurca mi je izašlo još malo sperme.

Potlačenost plave devojke muškarcu koji joj stavlja prst u usta

Nikada je više nisam video

Te noći, pobegao sam glavom bez obzira. Cele noći nisam spavao. Pitao sam se da li sam stvarno tolika životinja. Nisam znao kako da stanem pred nju. Ujedno sam ga drkao još dva puta na doživljaj koji sam imao. Mislio sam da ludim. Njena potlačenost me je užasno uzbuđivala. Pomislio sam, možda sam joj se svideo. Možda bi i meni dala? Razum je izgubio granice.

Sutradan sam saznao da je menadžer i njen muž. Nikada je više nisam video. Kučka je zaista volela potlačenost.

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top