Debele devojke su poseban izazov za proždrljive muškarce

Debele devojke me nenormalno pale. Ima nešto posebno u stavu punijih devojaka. One su obično jako osetljive, ali i snažne jer su se u životu suočavale sa mnogo predrasuda. Zbog toga se bučno bore za svoje stavove. Često su bezobrazne i dominantne. Ono što je najvažnije, one zaista uživaju u seksu, kao i matorke. Znaju da se seks ne meri lepotom, samo energijom. Pritom, javna je tajna da buce imaju najužu pičku i da je zadovoljstvo jebati ih.

Imao sam nekoliko buca u životu. Obično su imale jako velike grudi i lepe crte lica. Obožavam kada buca ima tamnu kosu i svetle oči. Međutim, nije ih bilo mnogo, jer nimalo nije lako naći devojku kada voliš buce. U vremenu kada žene teže dijetama i lepom izgledu, retko koja buca uživa u svom telu. Ja volim upravo to, buce koje su opuštene i znaju da uživaju i da se šale na svoj račun. Posebno me lozi kada debele devojke umeju da prisvoje muškarca i zadovolje ga. Mene je takva ščepala i raznela. Postala mi je fantazija.

Debele devojke su, pre svega, perverznjakuše

Prokleta kurva. Imala je savršen plan. Bio sam loš đak i znala je da ću napisati loš maturski rad. Pošto je bila najbolja u odeljenju u pisanju radova, razredna je zamolila da mi pomogne.  Dogovorili smo se da se vidimo posle časova. Predložila je da svratimo do nje kući jer je sama. Izgledala je baš onako kako sam voleo, duga crna kosa, svetle oči, dugi nokti. Pričala je glasno i delovala je samouvereno.  Pomislio sam, što da ne, možda mi se posreći da dobijem i koju lekciju gratis. Debele devojke umeju da budu baš darežljive.

Dočekala me je u kratkom teksas šorcu i širokoj majici koja je padala sa jednog ramena. Duga, talasasta kosa slobodno i divlje je padala preko njenih grudi. Primetio sam da nema brus. Gledala me je ushićeno. Nije imala mnogo šminke, ali je bila sveža i lepa. Imala je lepe, pune usne. Iskreno, još sa vrata sam poželeo da je jebem. Primila me je u kuhinju i zamolila me da ponesem poslužavnik sa sokom i sa grickalicama. Uputila me je u svoju sobu. Njeni ogromni guzovi njihali su se pred mojim očima. Imala je dosta celulita, ali guza joj je bila baš lepo oblikovana i podignuta. Zamislio sam kako je čarobno trljati ga o njene guzove.

Seli smo na krevet. Podigla je noge. Sela je u turski sed. Mogao sam da joj vidim usmine ispod tesnog šorca. Ogromne, mlihave sise prelivale su se preko stomaka. Primetio sam tada da joj je majica bila malo providna. Video sam joj ogromne bradavice sa ispupčenim vrhovima. Bile su savršene za dudlanje. Trudio sam se da se koncentrišem na svesku, ali nisam mogao. Svesku sam otvorio naopako i nastavio da buljim u njenu pičku.

Erotska slika debele devojke koja podiže majicu

Debele devojke ne gube vreme

Prljavo se smešila. Znala je šta mi je u glavi. Okrenula mi je svesku na pravu stranu. Baš me je spustila. Zatim je otvorila svoju svesku na praznu stranu. Napisala je:

–        Šta je jebaču? Uplašio si se?

Kurac mi je zaigrao od uzbuđenja. Osetio sam kako se pomera bez ikakve kontrole. Uzeo sam hemijsku i odgovorio:

–        25cm?

Nasmejala se. Napisala je:

–         Prvo mi liži pičku.

Zastao sam na trenutak i sklonio svesku u stranu. Pogledao sam je od glave do pete. Sela je na ivicu kreveta i skinula majicu. Sise su joj pale na salo na stomaku. Kleknuo sam. Osetio sam težak zadah znoja i vaginalnih sokova pohotne debele devojke. Skinuo sam joj šorc do pola guze. Nije imala gaće. Bila je skroz obrijana i sočna. Usmine su joj bile kao gumene bombone. Igrao sam se sa njenom pičkom da osetim kako vlaži. Uronio sam jezik u njenu lepljivu, naboranu pičku. Dahtala je i izgovarala prljave reči.

–        Mmm to je dobro!

Stenjala je prelivajući se kao prasica koja se valja u blatu. Kurva prokleta, šta ona misli. Ako ću da učim, učiću kako ona hoće. Ako ću da jebem, jebaću kako ja hoću!

Ugrizao sam je za sisu, a ona me je grubo zgrabila za kosu i priklještila mi je lice svojim sisama. Lizao sam joj znoj između sisa i primetio sam da mi kurac bubri. 

Popeo se do svojih krajnjih gabarita i slučajno je dotakao po butini. Još jače mi je pritisla glavu na pičku. Zatim me je odgurnula.

–        Šta je, životinjo, misliš samo o sebi. Udubi se malo.

Debele devojke baš imaju petlju.

Ne pokušavaj da iznerviraš bucu

Držala mi je glavu dok joj nisam polizao sve sokove. Nadvila se nad mojim kurcem i uhvatila ga svojim debelim prstima sa dugim noktima. Odmah je počela da ga drka nekontrolisano. Zatim je isplazila svoj debeo, crveni jezik. Bio je baš vreo kada ga je spustila na moj glavić. Šakom je gnječila jaja. Mislio sam da ću eksplodirati.

Neočekivano, osetio sam njen debeli prst na svom čmaru. Pritiskala ga je i masirala tako da mi je kurac igrao ukrug. Zatim ga je zavukla u čmar. Prodirala je nežno, zbog noktiju, ali dovoljno da zaboli. Zatim je počela da sisa kurac. Od glavića ga je uvlačila kao bombonu. Silovala ga je istom žestinom kao i čmar. Zapravo, osećao sam se silovano, jer je buca radila sve što želi. Da ogromna žena nanosila mi je bol i neviđeno zadovoljstvo u isto vreme. Ipak, sve je bilo tako sočno. Gde god sam je uhvatio – uživao sam u mesu.

Poželeo sam da joj odmah poprskam tu seksi facu, ali izvalila me je. Odmakla se od mene i legla. Smejala se bezobrazno. Užasno me je nerviralo što se toliko ložim na nju.

–        Šta je kurvo? Ti bi seksa? Evo ti seks, kurvetino!

Ošamarila me je dva puta. Gotovo sam pao na krevet. Nespretno, ali brzo, okrenula se na stomak i pokazala mi zadnjicu.

Guzovi su joj bili kao iz vica. Takve sam viđao samo u brazilskim spotovima. Ne znam kako je hodala sa tolikim loptama. Verovatno je njen klitoris imao stalnu masažu. Povukao sam joj šorc još niže. Noge su joj bile skupljene. Smestio sam ga među njene guzove i krenuo da ga trljam. Iz mog kurca izlazili su sokovi. To belo, debelo meso, jebalo me je do pakla. Debele devojke znale su da su njihovi putevi na telu put do najboljeg orgazma.

Jebanje debele devojke na stolu

Debele devojke znaju da su pogubne

Malo sam joj razmakao guzove, tek toliko da prođe moj kurac. Želeo sam da je jebem u tom položaju sa do pola spuštenim šorcem. Šorc je zatezao njene guzove tako da su se rastrvorili na dva dela. Bio je sjajan osećaj mesiti ih i pljeskati. Lako je prošao do njenog otvora. Opipao sam ga i smestio. Nisam joj dao da raširi noge. Debela, seksi masa ispred mene ga je progutala celog. Bila je uska i stegnuta, ali njena pička je bila najdublja pička koju sam ikada imao.

Žestoko sam ga nabio, do jaja. Zatim sam ga izvukao celog i opet uranjao u nju do kraja. Uradio sam to nekoliko puta. Onda sam ušao u nju i velikom brzinom krenuo da je cepam. Njeni guzovi su lelujali kao masa loja. Utroba mi je titrala od uzbuđenja. Gotovo me je zaboleo stomak. Imao sam osećaj kao da želim da jebem svaki deo njenog tela. Poželeo sam da ima više rupa.

Ona je spustila svoje debele prstiće na klitoris. Masirala ga je iskusno tim ogromnim crvenim noktima. To je izgledalo baš seksi. Bujna kosa joj se lepila za lice od znoja. Čisto i slatko lice je bilo oteklo. Usnice su joj poprimile neku crvenu boju. Morao sam da je poljubim. Ljubila se kao što se i jebala. Primila je moj jezik duboko. Samo ga je progutala. Gledao sam u njene sise kako se prelivaju ispred mene. Posisao sam joj bradavice. I one su imale sladak ukus. Jebote, shvatio sam kako su debele devojke seksi. Koža joj je bila lepa i čista i svaki moj dodir ostavljao je vlažan trag. Podigao sam joj noge na ramena i prepustio se planini od mesa.

Ona nije imala mira. Znala je da neću preživeti dan i za to je i živela.

Svršavanje po seksi buci

Razmakla je pičku prstima i zavukla dva prsta u njega. Izvukla ga je punog sperme i polizala. Zatim je jedan prst stavila u anus. Izvukla ga je. Stavila ga je u moja usta. Onda je dva prsta uvukla u anus. Anus se širio kao rupa koja usisava životinje kao što sam ja. Uradila je to nekoliko puta. Napalio sam se kao nikada do sad. Krenuo sam da ga drkam gledajući je.

Čmar joj je bio podmazan spermom, pljuvačkom i znojem i sijao se ispod pičke. Mamio je da me primi. Morao sam. Morao sam. Ušao sam! Poskočila je od užitka. Dala mu je par sekundi da prodre i da se smesti. Ušao je brzo i lako. Kada je osetila da je duboko, krenula je da meša i da preuzima dominaciju. Nisam joj dao. Jednom rukom sam je uhvatio za bradu, drugu sam stavio preko sisa. Ja sam preuzeo ritam. Bio sam brz i grub. Jebao sam je duboko. Trudio sam se, naravno, da je ne povredim, ali to mi je bilo sve teže. Malo se vrpoljila i bunila. Znao sam da će se osvetiti. Debele devojke se uvek svete.

Nakon što je videla da ne može da se odbrani, stegla je snažno moj kurac. Osetio sam kako mi se sperma iz jaja velikom brzinom usisava i penje ka glaviću. Osećaj je trajao u naletima. Nisam mogao da se pomerim ni napred ni nazad. Zadržala je moj orgazam u mestu. Hteo sam da puknem, ali ni to nisam mogao. NIsam verovao koliko snage imaju te ogromne butine. Uhvatio sam je snažno za nih i raširio joj noge. Izvukao sam ga tako da čim je izronio, sperma je krenula da šikla kao krv iz najveće vene. Pridigao sam je i stavio joj ga u usta. Jela je kao najlepši desert.

Gola debela devojka naslonjena na krevet

Položio sam maturski rad iz petog puta

Ponovili smo seks dva puta tog dana, dok se njeni nisu najavlili da dolaze. Maturski rad nismo ni pipnuli. Bila je tako zarazna. Bilo je nemoguće zasititi se te slatkoće. Kada sam došao kući i otvorio svesku, video sam da mi je ostavila poruku. Napisala mi je u svesku:

–        Mislim da ćeš dobiti prelaznu ocenu.

Baš fino, pomislio sam. Bezobraznica će videti moj odgovor. Radili smo na maturskom do kraja godine, jer mi je ipak bilo teško da dođem do prelazne ocene. Kad god bih dobio inspiraciju, setio bih se da su časovi mnogo bolji od ispita. Proveo sam godinu dana među mesnatim guzovima i toplim usnama debele devojke. Nadam se da je naučila da bude malo manje bezobrazna. 

Svakog Dana 

24 H

© 2023 Copyright by hotlajn.rs

Scroll to Top